Zdravim pouzil jsem hledat ale zadnou odpoved sem nenasel , mam dodelanou navi 4:3 ve sve e39 a nefachci radio nejprve se mi pres diry a mimo diry obcas vypnulo ale zase slo zapnout pak najednou lup a uz nic nesviti mi na panelu obrazovky ta orazova kosticka signalizujici zapnute radio tak sem myslel myslel ze panel je ko vcera koupil zde od klubaka novy monitor pac sem myslel ze shorel on ale prdy dudy takze zbytece penize ze by radio modul? jaky ma oznaceni BM ?? a nebylo by mozne u nekoho komu se doma vali odzkouset?pac se mi nechce davat dalsi penize za zbytecne moduly kdyz to nakonec muze byt neco jineho...za kazdou radu budu vdecny, timto se i poptavam kdo by mel....dekuji
Zdarec ty budeto radio modul mel jsem to same zateklo my do něj.....nekdo řika že stači tu patici prichitit gumou ze zavařovačky ale ja jsem měnil modul
dekuju za foto vim o co jde ale ja mam proste v aute sucho ....no zitra mi snad prijde modul tak uvidime jestli to pofachci dnes sem ho sehnal tak snad zitra prijde...jinak ja mam ty moduly jinak usporadany pac sem mel drzaky z e 38 a tak sem je upravil po svem do petky takze mam radio modul na jinem miste....
Dekuju hele u me se nejedna o dvd mapy ja mam pouze cd ale hod si poptavku tady v bazaru n.d.koupe a urcite se ti nekdo ozve nebo zkus clena s nickem Jarax hodne se o to zajima..