Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 str. kanalom ide ICE AIR

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zverbo

#1 Příspěvek od zverbo »

Neustale mi ide cez vzduchovy kanal v stredovom panely studeny vzduch, aj ked pustim kurenie na maximum a v aute je teplo ako v riti tak tym kanalom ide stale studeny vzduch.

Ked som instaloval navi do auta a mal som vsetko vybrane a dokonca som nemal ani klima panel v aute, tak tym kanalom isiel stale studeny vzduch a cez ostatne fukare nic neslo.

Samozrejme to robi len pri nastartovanom motore a fuka to aj ked stojim a aj ked idem.
Neviete kde je problem???
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Player1 »

Problém nehledej... pokud u toho výdechu nemáš kolečko regulace teploty, tak půjde jen studenej. Starý e39 to tak mají.
Dan td
Klubové ID: 590

#3 Příspěvek od Dan td »

Z ofuků do obličeje jde u BMW vždy chladnější vzduch, je to kvůli tomu, aby to neuspalo řidiče. U vyšší výbavy je to regulovatelné, ale i když to dáš na nejteplejší, je to stejně chladnější než zbytek vzduchu, co jde do auta (i když je pravda, že už je to pocitově teplý vzduch a ne studený) :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

NE NE mam regulaci teply/studeny ale nejde mi o predok ale o zadok!!!! - tam řidič neni :D
Stredovym kanalom mi ide DOZADU studeny vzduch a mam tam len kolecko na on/off fukania

Priklad: keby chcem svojmu synovy pustit teply vzduvch dozadu tak nemozem lebo ide stale len studeny aj ked z prednych fukarov pojde peklo.
Raadii

#5 Příspěvek od Raadii »

To je asi normální, asi až za příplatek tam šlo teplo. Taky mi tam fučí studenej i když tam mam kolečko na teplo/zima to kolečko je tam jen daný, ale jde úplně lehce, takže žádnou klapku neovládá. Vepředu jde cejtit, že jde trochu ztuha jak to zavírá ty klapky.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Snejk »

vzadu pokud neni regulace teplo/zima tak to je zakladni klima a tam de proste jen studenej vzduch. vzdcyky, navzdycky... a to jak u e32,34,38 (se soc klimou) tak i e39... to auto je uspusobene vzdy tak, ze topit to bude jen na nohy a teplej vzduch zvrchu se tam dostava po strope ... takze je vzadu vzdy teplo... ten prostredni fukar se nechava zavrenej porad, otevira se jen kdyz se chces schladit... tak to je bylo a bude...
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Snejk »

Obrázek

stejne schema je pro e39... a vlastne pro vetsinu... ktere nemaji zadni regulaci..
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#8 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Takže když tam mám to kolečko s modrou a červenou tečkou,tak se to dá regulovat? To jste mě trochu vyděsili,protože v zadu vozím dceru a nikdy jsem to nezkoušel co tam fouká :?
zverbo

#9 Příspěvek od zverbo »

AHA aha zistil som to az ked som nahadzoval NAVI a citil som ako ide studeny vzduch, ked som rozobral /pri montazi navi/ stredovy panel tak ten zadny fukar ma na lavej strane ON/OFF a na pravej nefunkcne ovladanie teplo/zima - je to bez akehokolvek ovladania, bez niciho je tam len tak presrandu!

Mimo temu!
FORR SNEJK: co je soc. klima???
zverbo

#10 Příspěvek od zverbo »

Rejchy píše:Takže když tam mám to kolečko s modrou a červenou tečkou,tak se to dá regulovat? To jste mě trochu vyděsili,protože v zadu vozím dceru a nikdy jsem to nezkoušel co tam fouká :?
Tiez som to nevedel - ale uz viem, chvala bohu syn ma sedacku od BMW SAUBERU a ta ma vyhrev takze mu nezamrzne ritka na tej koži :D
bibikuba

#11 Příspěvek od bibikuba »

tak to mě těší že nemám soc. klimu :) vzadu mám dvě kolečka a funguje mi jak teplej tak studenej vzduch-každý kdo tam má do kolečka Teplo-Zima natažené kabely,jsou z druhé strany na tomto ovládacím kolečku tak by mu to tak mělo taky fungovat.Mám teda Toura a je docela možný že tam se to plně funkční takhle dávalo..Do toho kolečka jsou připojený tuším dva kable které elektr.ovládají nějaký motorek či klapku na topení a tím se mění studený a tepl.vzduch
e155
Klubové ID: 3041

#12 Příspěvek od e155 »

JJ, je to i v sedanu, druhé kolečko ovládá teplý a studený vzduch a je to funkční.
Odpovědět