Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e39 prosim o radu-zadni repro v platě

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
MladejSlehacka

#1 Příspěvek od MladejSlehacka »

Zdravím lidicky prosim vas nevite nekdo jak se dostanu k zadnim reproduktorum (sedan). Potrebuji se dostat ke kabelum co k nim vedou abych si vyvedl signal do kufru na zesilovac? zaboha jsem na to neprisel jak to udelat a v kufru neni nic jen plech a pres tgen se tam nedostanu nebo nevim jak.

Prosim o kazdou radu nebo napad.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

spodní sedák trhneš vepředu nahoru a vytáhneš ven, (pokud máš děcké sedačky, tak mají zespodu závlačky) pak dole na bocích opěráku dva šroubky, sundat opěrky hlavy a opěrák vytáhnout směrem nahoru, pak pokud máš roletku tak 3 matky zespodu toho plechu z kufru a plato pak vytáhnout směrem do interiéru, je dobrý si sundat kdyry C sloupků jde to líp, no a jsi u repráků a taky u uložení zadních tlumičů
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
MladejSlehacka

#3 Příspěvek od MladejSlehacka »

super diky moc za radu. uz jsem zkousel vytahnout ty sedaky a jde to. myslim ze nejhorsi bude sundat ty kryty C sloupku. Takhle nahodou asi nebudes vedet jak se mam napojit na ty repraky co jsou v plate abych si z kazdeho vyvedl dvoulinku do kufru? Jinak diky moc to mi uplne staci. :D :potlesk:
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brátn Moderátor »

do každého repráku vede kabel dvojlinka myslím modrý a žlutý a jsou kroucené do sebe podle toho je poznáš, jak to napojit na tohle nevím, nikdy jsem to neřešil a budu to zjišťovat až budu dělat hudbu, ale to budu dělat celé znovu včetně kabeláže, pokud se k tomu někdy dostanu
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Odpovědět