Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Poctivý servis na E39-Zlínský kraj

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lucik5

#1 Příspěvek od lucik5 »

Dobrý večer pánové,jsem čerstvě majitelem E39 525 r.v.98.
Hledám nějaký slušný servis na mé auto-jde o prvotní kontrolu,plus další věci pokud se najdou.
Origo BMW bych se nedoplatil,jde mi spíš o nějakého fandu který autu rozumí a ví co a jak.
Nejde ani tak o peníze,jako o jistotu že se mnou nevykýve.
Mám se servisi celkem blbou zkušenost-bud závadu neodstraní,nebo naopak si nějakou vymyslí-HLAVNĚ PLATIT!!
Kdybyste o někom solidním věděli a měli zkušenost tak dejte vědět-klidně i do SZ.
Děkuju
e155

#2 Příspěvek od e155 »

Ahoj, sice ne ze Zlína, ale v okolí Brna můžu všemi deseti doporučit KP design Blažovice. Specializují se na BMW. Moje zkušenosti s jinými servisy byly sílené, tady naprostá spokojenost. Perfektní přístup a vědí, co dělají. Jinak na servisy je tadi specielní rubrika, když, tak pohledej tam ;)
lucik5

#3 Příspěvek od lucik5 »

Děkuju,zkusím zatím servis ve Zlíně.
Už mě pán kontaktoval přes SZ-děkuju.
Taky vám když máte slabou baterku pípá z repráku taková hudba?
Jak je to chvíli nastartované tak to přestane.
Že by nějaká vychytávka?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

V synotu mají (platící) členové klubu slevu (na díly i práci). Jinak na Kudlově má šikovný kamarád dílnu.
robosek

#5 Příspěvek od robosek »

V okoli Zlina doporucuju Karop v Lukove - maji diagnostiku a hlavne klucinu, ktery BMW obdivuje a rad se v tom hrabe. Jezdim tam uz druhym rokem s BMW (celkem uz 7 let), vzdy maximalni spokojenost, je to jeden z mala poctivych servisu kde opravuji popr. meni jen to co je opravdu treba.Davam vzdy origo nahradni dily, jen cena prace je oproti BMW servisu petinova... Jezdi tam jeste dalsi 2 kamaradi s BMW, oba spokojeni, doporucuju vyzkouset.
NEW_MODEL

#6 Příspěvek od NEW_MODEL »

Nechci nikomu brát iluze o servisu, ale Karop je především karosárna a poctivá - no nevím. Sám jsem tam se svým BMW byl na doporučení pojišťovny. Neřeším jak to tam bylo dlouho, atd., ale především použité ND. Auto jsem si převzal a odvezl domů se svítící kontrolkou airbagu (prej si to mám vyřešit jinde-ale to není k tématu). Po prostudování vozu s kamarádem jsem přišel na to, že díly tam nejsou nové originální od BMW, tak jak bylo uvedeno na faktuře, ale repliky a starší díly z vrakoviště. Jelikož vůz byl zánovní, tak pro mne nebyla taková oprava přijatelná! Karop reklamaci odmítl a následně jsem si nechal vystavit posudek ze Synotu a vše jsem zaslal na pojišťovnu k řešení. Samozřejmě mi dala pojišťovna po prohlídce technikem za pravdu. A pak už to byl kolotoč událostí já-pojišťovna-karop. Nechci nikoho pomlouvat, ale po téhle velmi negativní zkušenosti už do Karopu nikdy nepojedu!
robosek

#7 Příspěvek od robosek »

Asi jako vzdy se najde nekdo, kdo nebyl s necim spokojeny. Nevim, proc tomu v pripadu nade mnou bylo jinak, ja vzdy dopredu nahlasim, ze dily chci origo (v pripade spotrebaku ty doporucene OEM, popr. to co na aute bylo z linky) a u dilu, ktere mi byly meneny tomu tak vzdycky zatim bylo (osobni kontrola).
Nemam potrebu jim delat tady reklamu, jedna se o osobni zkusenost. O jejich kvalitach svedci rovnez to, ze maji neustale plno.
NEW_MODEL

#8 Příspěvek od NEW_MODEL »

Chápu, já jsem ale žádný požadavek na levnější díly ani cenu nevznesl. Nejsem člověk co řeší cenu, ale důležitá je pro mne prioritně kvalita a osobní přístup. A u vozu těsně po záruce mi to přijde zcestné, řešit díly z vrakoviště. Jelikož ty díly se lišily od fakturovaných, tak spekulace byla jednoznačně na straně servisu, což potvrdila i pojišťovna. A za to jí moc děkuji, že se takto korektně zachovala! Celkově mi ten přístup přišel takový neprofesionální - tady máš auto a víc Tě neznáme (i s tím airbagem). Kamarád tam neměl problém s náhradními díly, ale s elektrikou, kdy po opravě přední části vozu bylo několik drátů pouze smotáno k sobě a přestávaly fungovat xenony. Že by se už konektory a letování nepoužívalo? :-) Když mají smlouvu z pojišťovnou, tak proč by tam neměla být práce? To je pochopitelné. Dej si na ně raději dobrý pozor. Za mne je to vše, víc to řešit a rozebírat nepotřebuji. Díky.
robosek

#9 Příspěvek od robosek »

Souhlasim, ze neco podobneho by se opravdu stavat nemelo. Jelikoz zatim (diky bohu) podobnou zkusenost nemam, budu tam jezdit dal, ale vetsi pozor potom co jsi tu napsal si radeji dam ;)

Chtel bych se ale vratit zpet k tematu - mate nekdo zkusenost s p. Hamplem z Bratrejova?
Sweden

#10 Příspěvek od Sweden »

Vlastimil Buchtík,Zlín-Lazy :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Odpovědět