Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

chladící kap.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ljakubicka

#1 Příspěvek od ljakubicka »

zdarec mám e34 525 tds a zjistil jsem že mi teče chladicí kapalina vypada to že to valí mezi hlavou a blokem jak by z těsnění ale nejsem si 100 pro jisty protože to teče z obou stran, navíc to není zas tak velký unik tak jsem se chtěl zeptat jestli tam není třeba jenom mrazovka někde. jinak nevite někdo od oka na kolik vyjde vyměna těs. pod hlavou plus tlakování atd. dik za odpovědi
bibikuba

#2 Příspěvek od bibikuba »

koukni do ETK co je v okolí úniku za díly-já ted řešil u 530d taky vodu u hlavy-myslel jsem že teče a ukázalo se že mi vyletěla gumička pod plastovou redukcí u hlavy-taky jsem byl vyděšenej a nakonec orig.díl stál pár stovek :D
beny-maser

#3 Příspěvek od beny-maser »

měl jsem podobný problém(mám tds) a teklo mi to mezi hlavou a kanálem vodní pumpy, v těsnění je vsazená gumička a ta byla KO. Teklo to mezi hlavou a prsama směrem k bloku. Hlava musela dolů.
ljakubicka

#4 Příspěvek od ljakubicka »

na etk jsem nic nenašel, právě že mi to teče vzadu někde nad starterem až ja končí hlava a začína převodovka, a teče to jak u starteru tak i z druhé strany. uvažuju i nad nejakou sračkou na utěsnění chladiče dost to pomaha při unicích.
Misanek

#5 Příspěvek od Misanek »

ljakubicka píše:na etk jsem nic nenašel, právě že mi to teče vzadu někde nad starterem až ja končí hlava a začína převodovka, a teče to jak u starteru tak i z druhé strany. uvažuju i nad nejakou sračkou na utěsnění chladiče dost to pomaha při unicích.
Prosim tě jenom tam nelij tady tyto zmrdaniny... Pomůže ti to hovno a akorát to zajebe celý zbytek motoru. Hadice a eska pásky jsi všechny prošel?
ljakubicka

#6 Příspěvek od ljakubicka »

jo pasky jsou ok,dnesska se na to jeste kouknu, mam uplne nervy dneska minus 16 motor sartuje jak v lete ale tece voda by me jeblo :cry:
Odpovědět