Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Kozene zadne sedacky problem,vrzganie.

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
buy-10

#1 Příspěvek od buy-10 »

Nazdarek, chcem sa spytat ze ci nema niekto skusenosti z vrzganim zadnych kozenych sedaciek na e60 530xd 2006, je to taky zvuk jak keby sa koza o kozu trela alebo nieco takeho, a vzdy ked idem po niakej nerovnosti. Prosim poradte mi, bude velmi vdacny za hoci jaku pomoc.dakujem
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#2 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Mě vrzala autosedačka na kůži,párkrát jsem tu kůži naimpregnoval a je klid :wink:
buy-10

#3 Příspěvek od buy-10 »

no len ja tam autosedacku nemam, a vrzga mi to a neviem preco... moze byt ze je sucha ta koza a potom tak vrzga?alebo ja neviem do certa, to je otrasny zvuk...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

neni treba jen vyskoceny sedak z uchytu (plech uchyt muze byt narvany vedle a sedacka drzi)?
“Ability is what you're capable of doing.”
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PPetr »

Jo tak já jsem na tom hůř. Jako by nestačilo že mi chrastí panorama ale ještě k tomu roleta kufru (e61) a občas i dětská sedačka, takže jsem na prášky a zatím mi pomáhá dát u radia volume doprava... jen nevím jak dlouho to vydržím... Ani netuším jak to opravit. Panorama je oprava za nesmysl, roletu schánět novou se mi nechce a dětská sedačka mě ještě pár roků bude srát... takže pevné nervy.
buy-10

#6 Příspěvek od buy-10 »

myslis ten uchyt kde sa sedacka prichytava?pod sedackou? to urcite neni vyskocene, lebo to by mi potom tak ako keby plavala ta sedacka, a to mi nerobi.

Hanz píše:neni treba jen vyskoceny sedak z uchytu (plech uchyt muze byt narvany vedle a sedacka drzi)?
buy-10

#7 Příspěvek od buy-10 »

no tak to ti nezavidim, mne tam vrzgaju tie sedadla a uz mam pomali odpalene repraky ako mam furt nahlas volume.

PPetr píše:Jo tak já jsem na tom hůř. Jako by nestačilo že mi chrastí panorama ale ještě k tomu roleta kufru (e61) a občas i dětská sedačka, takže jsem na prášky a zatím mi pomáhá dát u radia volume doprava... jen nevím jak dlouho to vydržím... Ani netuším jak to opravit. Panorama je oprava za nesmysl, roletu schánět novou se mi nechce a dětská sedačka mě ještě pár roků bude srát... takže pevné nervy.
Odpovědět