Prosim vas co su tieto veci na fotkach? Dakujem. Vsetko je ok, vsetko ide ako ma len by som chcel vedet co to je. Dakujem.
No fotke v kruzku ma zaujima naco je ta poistka a tie relatka
Na drehej fotke by som rad vedel co je to vtom kruzku?
Dakujem.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 co to je v motorovom prostoru
evidentne starej predfl m52 benzin.
1fotka.. ten motorek to je ASC, zavirac klapky, utahuje vykon pri prokluzu...
pojistka a relatka sou domaci bastl, vetsinou se pouziva takovahle "sada" na denni sviceni napr... jdi po dratech, najdes to...
2fotka... jako majitel 8mi bmw nepoznas ABS? to je klasicka kostka s pumpou a ventilama... proste ABS... tady bude jeste i zaintegrovane mozna ASC+T jestli nemas jen to obycejne... ridici jednotku na nem nehledej, tu mas pod palubkou a ta se nesere... ty problemovy e39 maj tu jednotku primo na tehle kostce
1fotka.. ten motorek to je ASC, zavirac klapky, utahuje vykon pri prokluzu...
pojistka a relatka sou domaci bastl, vetsinou se pouziva takovahle "sada" na denni sviceni napr... jdi po dratech, najdes to...
2fotka... jako majitel 8mi bmw nepoznas ABS? to je klasicka kostka s pumpou a ventilama... proste ABS... tady bude jeste i zaintegrovane mozna ASC+T jestli nemas jen to obycejne... ridici jednotku na nem nehledej, tu mas pod palubkou a ta se nesere... ty problemovy e39 maj tu jednotku primo na tehle kostce
zdravim nechci zakládat nový téma ale nikde sem nic nenašel podobnýho mému problému mam 528i rv.2000 a když nastartuju tak sou slyšet nepravydelný zvuky od vanosů asi jak kdyby někde škrtal řetěz a pak kolisají otáčky a je to jen za studena za provozní teploty běží jak hodinky prosím o radu nerad bych prišel o motor snad s tím má někdo skušenosti