Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
vantage8

#1 Příspěvek od vantage8 »

vůbec mi nejdou rozebrat budíky z alpiny .... nevíte někdo prosím jak na to? mám vzadu místo šroubů křížkové packy ale temi to taky zatím nejde :D :D :D
mari

#2 Příspěvek od mari »

Zkus hledat, někde to tu je, já to dělal ve dvou lidech, musíš ty plastový křížky všechny najednou odaretovat šroubovákama a otočit, pak se to oddělí......
bibikuba

#3 Příspěvek od bibikuba »

já to dělal sám ale je to pakec,ouzký kleštičky.třeba ségrovky-otočit nebo spíš malinko přetáhnout protože ty packy se malinko vrátí tak aby ti to pasovalo na vycvaknutí :) Pak jen vycvakat a je to...Myslím určo něco ulomíš-já dělal opatrně a taky jsem ulomil :? :? Návod tu někde opravdu je.Uka jak vypadaj budíky z Alpiny :D
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

Kdyz kazdy pomenuje svoje tema BMW E39 - 5er - atd... a das to carovne hladat na svoj problem tak ti to samozrejme nenajde to co hladas - keby bola team E39 demontaz budikou atd... mas omnoho vedsiu sancu nieco najst ako potom travit hodinu pri hladani a vajca, to radcej zalozit novu temu.

Je tu este jedna tema mimo tej co je dolu odkaz ale tiez ju nemozem najst ma nazov je nejak tak ako osvetlenie budikou aleb tak nejak tam je aj navod v obrazkoch

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=
Odpovědět