Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 dálkový start - nejde/jde prosím o pomoc

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
djthunder

#1 Příspěvek od djthunder »

Prosím vás existuje tu někdo komu opravdu funkčně chodí dálkový start v E60? Mám rok výroby 2004, auto je zrovna ve firmě na zapojení a celý den jen volají firmám po ČR jestli už to někdo nedělal a nemohou nikoho najít. Problém je v oživení zapalování. Imobilizér je vyřešen, ale né a né oživit to zapalování. Prý to nějak spíná přes říící jednotky, či co... Nevíte prosím někdo, nebo nemáte kontakt na někoho kdo by pomohl? Jsem z toho už zoufalej. Děkuju!
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jendix »

djthunder píše:Prosím vás existuje tu někdo komu opravdu funkčně chodí dálkový start v E60? Mám rok výroby 2004, auto je zrovna ve firmě na zapojení a celý den jen volají firmám po ČR jestli už to někdo nedělal a nemohou nikoho najít. Problém je v oživení zapalování. Imobilizér je vyřešen, ale né a né oživit to zapalování. Prý to nějak spíná přes říící jednotky, či co... Nevíte prosím někdo, nebo nemáte kontakt na někoho kdo by pomohl? Jsem z toho už zoufalej. Děkuju!
Zkus pohledat spíš někde na cizojazyčných forech. Někde něco takovýho zahlídnul. Můžu se zeptat k čemu je to dobrý, resp. k čemu to potřebuješ?
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

koušel jsi tohle? http://www.bluetuning.cz
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
djthunder

#4 Příspěvek od djthunder »

Dobrý je to k tomu, že si auto na dálku nastartuješ. Například v zimě je to naprostá paráda, když přijdeš do připraveného a teplého vozu. Zatím jsme to bohužel nevyřešili a pátráme dál. Zdá se, že to nikdo v E60ce prostě neumí. Bohužel. Jinak BT jsem zkoušel, ale nejsou na ně tady na fóru zrovna pozitivní reference, tak jsem tam auto nedal.
Mountainbiker
Klubové ID: 1104

#5 Příspěvek od Mountainbiker »

No já nevím, s ohledem na milionkrát opakované téma - nechat běžet motor při škrábání auta nebo nenechat běžet - mi to jako ideální řešení problému nastupování do vyhřátého auta nepřijde... K tomu slouží především nezávislé topení, které je u baworů příslušenství. Budeš zase muset řešit problém, zda přes noc nezamrzne ruční brzda, protože rychlost tam nechat nemůžeš, a tak dále... (i když nevím, jestli E60 už nemá elektrickou ručku??). Kdysi jsem si to nechal udělat na Fáčku, za pomoci Magicaru, byla to sic dobrá frajeřinka, ale jestli jsem to využil všeho všudy 2x, tak je to moc...
Jendix
Klubové ID: 1838
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Jendix »

jj.. přesně.. je to otázka toho, jak dlouho motor musí běžet aby se vůbec ohřál.. nehledě na to že to pro studenej motor neni vůbec dobře když běží dloho na volnoběžný otáčky, co potom při -30°..

jestli ti jde jenom o ohřátí motoru v zimě, viděl bych jako asi rozumější řešení koupě jetýho webasta.. možná to ve výsledku vyjde i levněji než lítání po autoelektrikářích a střihání drátů..

jinak nepíšeš co máš za motor, ale v dost e60 je webasto.. někde jen jako příhřev motoru, který se ale nechá přeprogramovat na plnohodnotné přídavné topení..

e60 má klasickou ručku.. naštěstí..
Odpovědět