Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zadní facelift světla na E39 r.v.1997
-
- Klubové ID: 2889
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny majitele,příznivce a srdcaře.
Sháním komplet zadní světla po faceliftu na E39 r.v.1997, takže k těm světlům musí být modul aby fungovali bez problému a nesvítila mi non-stop na počítači závada na zadních světel. Jednu dobu jsem je viděl na e-cat.cz , ale teď když bych je rád koupil, na ně nějak nemůžu narazit.
Předem díky za typy či rady.
Sháním komplet zadní světla po faceliftu na E39 r.v.1997, takže k těm světlům musí být modul aby fungovali bez problému a nesvítila mi non-stop na počítači závada na zadních světel. Jednu dobu jsem je viděl na e-cat.cz , ale teď když bych je rád koupil, na ně nějak nemůžu narazit.
Předem díky za typy či rady.
-
- Klubové ID: 4134
Mám 530d rv 1999 a vzadu jsou FL. Závadu to hlásí proto, že to má jinej odběr/odpor než klasická žárovka. Ale ta hodnota výchozího odporu podle kterýho se to řídí by měla jít přenastavit diagnostikou. Já jsem to ještě nedělal ale mělo by to takto jít. Při nejhorším to hlášení jenom pro zadní světla deaktivuješ úplně - na hlášení poruchy ostatních světel by to nemělo mít vliv
Jestli se pletu tak mě prosím opravte
Jestli se pletu tak mě prosím opravte
-
- Klubové ID: 2889
- Kontaktovat uživatele:
Mě někdo říkal že ty facelift lampy mají už svojí řídící jednotku a původní 39 tam žádnou nemá, klasika žárovky, proto aby to správně pracovalo a bez hlášení poruchy se dodával nějaký modul, který to vše kouzelně vychytal. Jinak jak jsi to vyřešil ty? upravil jsi to přes diagnostiku, nebo ti svítí stále ta porucha?
-
- Klubové ID: 3029
-
- Klubové ID: 3029