Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dobarvení (renovace sedaček)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
stychp

#1 Příspěvek od stychp »

Zdravim.

Neví někdo o někom v okolí Hradce Králové, kdo by byl schopnej zrenovovat (dobarvit) sedačky. Jedná se o šedou kůži.

Dík
zverbo

#2 Příspěvek od zverbo »

Tiez som mal tento problem.

Bolo to sice na E36 Coupe a sedačky su modre - objednal som si modru farbu na kožu tu som zmiesal z roztokom na cistenie a obnovu sedaciek, potstriekal som rovnomerne každe miesto a lestickou na lak som rozlestoval, potom som nakoniec použil olej na sedacky nahal som to stat cely vykend a potom zase rozlestil! a vysledok usetrene 5000kč a sedacky ako nove, no tie velke praskliny bolo vydet stale ale na prvy pohlad to vypada ako pokrcene.

Toto iste som spravil aj na čiernych sedackach v mojej e39 a parada!
papyk

#3 Příspěvek od papyk »

Jen doplním, dělal jsem to samé, ta opravná sada (barvičky, lak atd.), výsledek OK , samo ty rýhy zůstanou - to by se muselo asi tmelit, ale zalijou se tou barvou a vypadá to ve finále dobře. Ale ted tě nepotěším, časem se to ošoupe a můžeš to dělat znovu, naštěstí ta barva je na víc aplikací :wink:
zverbo

#4 Příspěvek od zverbo »

papyk píše:Jen doplním, dělal jsem to samé, ta opravná sada (barvičky, lak atd.), výsledek OK , samo ty rýhy zůstanou - to by se muselo asi tmelit, ale zalijou se tou barvou a vypadá to ve finále dobře. Ale ted tě nepotěším, časem se to ošoupe a můžeš to dělat znovu, naštěstí ta barva je na víc aplikací :wink:

Tohle je taky dulezity no. Ale kdyz to pravidelne budes osetrovat neni problem, ak mas vyhrievane sedacky tak sa to skor vydere neviem preco.
stychp

#5 Příspěvek od stychp »

Díky za rady. Kde jste objednávali ty opravný sady?
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

U výrobce.. :lol:
Hansen

#7 Příspěvek od Hansen »

Nech sï u někoho, kdo míchá autolaky, namíchat polomatnou barvu na plasty v odstínu tvých sedaček a řekni mu, že chceš barvu na hodně měkký plast. Vezmi sebou třeba manžetu od ručky, aby míchač chytil odstín. Kůži jsem odmastil isopropylalkoholem a nastříkal a barva drží už rok.
papyk

#8 Příspěvek od papyk »

Dan td

#9 Příspěvek od Dan td »

Kolik toho spotřebuješ na jednu sedačku? Resp. kolik bych toho musel, když bych chtěl natřít komplet sedačky v autě, dá se to odhadnout?
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Hansen

#10 Příspěvek od Hansen »

Já jsem opravoval přední sedačky a na ně mně stačil jeden sprej.
Odpovědět