Ahoj,kámoška chce svému příteli k třicátinám udělat radost a koupit mu sadu kol-replik,v 18 palcích,ale neví šířku a ET,techničák má prej někde schovanej..poradtě mi někdo prosím jaké rozměry kol pro 18 palců jsou zapsané v TP pro přední i zadní nápravu,děkuji..
zlatas píše:Ahoj,kámoška chce svému příteli k třicátinám udělat radost a koupit mu sadu kol-replik,v 18 palcích,ale neví šířku a ET,techničák má prej někde schovanej..poradtě mi někdo prosím jaké rozměry kol pro 18 palců jsou zapsané v TP pro přední i zadní nápravu,děkuji..
no jo,ale z toho asi nepoznám co přesně tam bejt má ..tady je možnost jak 8,tak 8,5 palce na šířku a třeba u E90 já mám v TP jasně psáno co tam má bejt..
zlatas píše:no jo,ale z toho asi nepoznám co přesně tam bejt má ..tady je možnost jak 8,tak 8,5 palce na šířku a třeba u E90 já mám v TP jasně psáno co tam má bejt..
zvol si jen kola pro e60 a pak si nějaký vyber a klikni na ně.. vypíše ti to rozměry.. jinak jsou to všechno kola pro e60, neměl by je problém dopsat do techničáku.. já je tam mám všechny až do 19palcovejch.. a jestli se nepletu, neni po otevření dveří u řidiče na středovém sloupku tabulka? nejsem si jistej co všechno v ní je..
a šířka v palcích je závislá podle toho co máš za pneu, ale i v tom případě zle dát např. pneu mírně širší a užší.. nebo napiš do bmw.. třeba budou mít nějakou chytřejší tabulku..
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic