Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E61 - teče do kufru jaxvině

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMW_paja

#1 Příspěvek od BMW_paja »

Dnes mě čekalo nemilé překvapení, po bouřce byl prolis pod rezervou plný vody, čili jednotky PDC, elektroniky přívěsu, dovírání kufru a nivo ve vodě.

Otázka zní: kudy tam teče? Už jsem tam vodu dřív měl, když stálo auto nakloněné na pravou stranu z chodníku tak byl po prudkým dešti rybníček ve schránce nad baterkou. Je to ale čím dál horší viz výše.
Čili teče to po pravým zadním sloupku, strop mokrej není, zato pojistková skříňka a tapec kolem jo, kastlík baterky plnej vody až se to přelilo i do toho oddílu rezervy.
Nemáte někdo tip kudy by to tam mohlo téct? Je možný že to je od šíbru? Mě se to nezdá, ale radši se ptám.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Snejk »

vysusit, vzit hadici.. polejvat..a koukat kde :) .. nejlip este zalizt do kufru a nechat nekoho at te kropi a koukat...
BMW_paja

#3 Příspěvek od BMW_paja »

Snejk: no tuhle metodu už mi doporučil i známý automechanik :)
a ono to bohužel jinak nedopadne než takovouhle malou myčkou :) Jsem doufal ž by to mohla být zase nějaká typická závada.
BMW_paja

#4 Příspěvek od BMW_paja »

takže voda sebou vzala nějaký jednotky, mám dotazy:

otázka1: nevíte někdo k čemu je Micro power modul?
otázka2: nevíte jak je u Touringa řešený zavírání zadních dveří? Je na to jednotka (nemám elektrický otvírání) nebo je tam jen motůrek co ty dveře dovírá? Po povodni v kufru mi totiž to odvírání přestalo fungovat.

Navíc to hlasí Tow bar electric, čili asi Angaengermodul je taky v řiti :(
Odpovědět