Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prosím o radu:525tds Svítí kontr. baterie,nejde otevřít kufr

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
H

#1 Příspěvek od H »

Ahoj, včera při jízdě domů se mi rožla kontrolka baterie, která svítí neustále. Bohužel nemám dokumentaci, abych mohl zjistit čím to je. Baterie je tam úplně nová, po zimě dobíjená. Klima a všechno funguje, dojel jsem tak 70 km domů, před domem ještě zkoušel nastartovat jestli náhodou kontrolka nezhasne a nezhasla. Co by to mohlo být? Napadá mne alternátor, jestli jsou vypálené uhlíky ... Nicméně ještě nějaký čas předtím, se mi zničeho nic začalo otevírat sklo na zadních dveřích od kufru (na touringu) a poslední dobou ty dveře nejdou otevřít vůbec. Mohlo by to mít nějakou spojitost? Koukal jsem na internetu na seznam pojistek, jestli třeba není nějaká přepálená, ale vůbec se neorientuju v číslování.

Nemohl by mi prosím někdo poradit se seznamem pojistek pro BMW 525tds E39 Touring (rv 97), popřípadě doporučit co by mohla být ta kontrolka baterie? Auto budu dávat v pondělí do servisu, jen bych se rád připravil na to, co můžu očekávat, abych pak nebyl nataženej na hůl. Manuál k autu sice mám, bohužel v italštině a nerozumím ani slovo.

Předem děkuju za odpověď. S pozdravem H.
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

zadní okno bude přelomený drát ve dveřícha nebude s tím souviset. měl jsem stejný problém na e34 a byla to pojistka ABS,neptej se mě jak je to možné, ale prostě to tak bylo, kontrolka nesvítila jen žhla, a trvalo mi dlouho než jsem na to přišel, koupil jsem novou baterii,repasoval altík a nakonec taková kravina.
Takže za mě zkontroluj všechny pojistky a uvidíš. Jo a to ABS fungovalo i s tou propálenou pojistkou!
Odpovědět