Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

NAVI monitor - automatické stmívání

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Piotr

#1 Příspěvek od Piotr »

Zdravím všechny,
máte někdo zkušenost jestli se dá nějak poštelovat automatické stmívání v mém případě na MK3 16:9 NAVI monitoru? Problém je, že při horším počasí (málo světla) monitor automaticky ubere na jasu a není to nic moc vidět, co jsem vypozoroval stačí pak něčím posvítit na snímač dole uprostřed displaye a okamžitě zase přidá na intenzitě. Jde něco takového např. v servisním menu bloknout nebo tomu upravit hodnoty??
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Snejk »

v servisnim menu mas normalne brightness ¨monitoru tam si muzes pridat tolik, ze ti to upali hlavu :)
Piotr

#3 Příspěvek od Piotr »

No jasný, o tom vím, trochu jsem si tam už přiložil, nicméně šlo mi o to automatické stmívání, to bych nejradši vypnul, jak je prostě tma tak to automaticky ubírá, což je fajn v noci, ale ne ve dne když je zataženo vidím celkem prd. Když to doženu na klasickém brightness tak to bude o to víc vysvícené pořád. Jedině mě ještě napadá to trochu víc vysvítit právě pomocí brightness a pak si to štelovat třeba stmíváním podsvícení budíků jak potřebuju, to má na monitor taky vliv. Nebo to čidlo nečím zaslepit a pak opět poštelovat v servisním menu jak potřebuju, každopádně to automaticky prostě ubírá na intenzitě moc.
Odpovědět