Zdarvim... chčije mi servo kapalina, respektive vypadá to, že mi vytejká z nádobky zkrz tu přepadovou díru ve výčku kam se dolívá olej. Páč je totálně zadělaný víko i nádobka. Takže musím občas dolít. Hledal jsem ve starších diskuzích ale nenašel jsem nic podobného. Tak se ptám jestli někdo neví čím by to mohlo být. Ď
A mas servo hlucne? Jakoze kdyz tocis volantem tak ze vydava zvuky? Me to totiz dela taky...A olej se tlaci ven z nadobky prez vicko...Ale servo funguje v pohode tak nevim, pro jistotu sem nechaval kapalinu menit...
No právě, že všechno šlape jak má a ten klasickej zvuk kterej servo bez kapaliny vydává mi kára nedělá. Prostě jen přetejká a dost mě to s.re, páč mi sviní motor.
Výměn si o-kroužek na víčku a hadicové spony dole na nádobce(za šroubovací).Pokud ti to teče delší dobu.Budeš mít rozmočenou malou vodní hadici do chladiče.Stojí ca 270,- to je pakatel, proti tomu stát někde bez vody, ve tmě a mrazu, daleko od domova.
Hmm tak koukám, že to servo asi zlobí i mě. Začalo to při točení volantem dělat takový divný zvuky. Jako když tatatatata ale zatáčí to v pohodě... Olej se tam dolíval ještě u krotila letos v Lednu, když jsem auto kupoval. Takže mi to asi bude někde týct co?
magorcondoria píše:Výměn si o-kroužek na víčku a hadicové spony dole na nádobce(za šroubovací).Pokud ti to teče delší dobu.Budeš mít rozmočenou malou vodní hadici do chladiče.Stojí ca 270,- to je pakatel, proti tomu stát někde bez vody, ve tmě a mrazu, daleko od domova.