Věděl sem tolik, že nádržka je v podběhu pravýho předního kola. Rozmontoval sem teda podběh a jal se hledat příčinu hlášky. K mému nepřekvapení byla nádržka téměř plná (aby ne, když sem jí předtím dolil na max) a hláška svítila. Řikám si sakra, kde mohli soudruzi z Mnichova udělat chybu. No nic. Na konci nádržky jakejsi černej plastovej bazmek a do něj vedou dráty. Řikám si to je to zasraný čidlo. Protože se ani v životě s ničim neseru vzal sem za něj silou dospělého muže a směrem proti jízdě sem ho výtahnul. Vykouklo na mě takový divný černý cosi z čeho trčelo eště divnější průhledný cosi. Si řikám a sem v prdeli. Po chvilce váhání a přemejšlení sem odhadl princip fungování snímače. Průhledná půlka plováku drží zacvaknutá do černý půlky plováku a je v ní takovej malinkej železnej váleček. Kouknu na váleček a ten byl celej zasranej od rzi a dosedací ploška tý černý půlky jakbysmet.
Bylo evidentní, že obě půlky v případě, zže na sebe pevně dosedají nedávají hlášku do PC. Vyloupnul jsem průhlednou půlku a vymáčkl z ní železnej váleček ven. Pak sem za pomoci kuchyňský štětky, možno použít jinou univerzálnější štětku, která zvládá i jiný věci než čištění

Hle mám po problému. Takže kdyby to někomu pomohlo, tak hurá a kdyby ne tak hurá taky.
Zdar.