Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zlobi pristrojovka u e34 hlasi Code

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lubooos »

Cau. Vcera jsem koupil auto a vim ze jsou tam menene budiky. Uz se mi stalo dvrakrat ze misto stavu ujetejch kilometru naskocilo CODE. Auto normalne naskoci ale neukazuje pristrojovka. Pumuze tak na 5min odpojit baterku a normalne zas fungujou. Dost me to stve. Musim je vymenit za spravny co tam patrej nebo se stim neco da udelat? Jo je to rok 1988 M20B25.
beny-maser

#2 Příspěvek od beny-maser »

problém je ve špatně na kódovaném čipu budíků, chce to sladit budíky s autem a bude to OK. Když koupíš jiný budíky tak se ti může stát že půjde zase něco jiného a něco jinýho co teď chodí nepude. Pokud bude problém i po s párování tak si ten čip špatně pamatuje co má a bude třeba ho vyměnit. Pokud u tebe byla bouřka a parkuješ na kopci tak je to třeba od blesku, ten čip je dost častá závada.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lubooos »

Ja si uz neco precet, ale mam uplne social vybavu. Ani bord to nema. jenom proste klasika budiky a ukazatel ujetejch km. Ted je teda otazka jak to nakodovat, koupit jiny, nebo cip vymenit a nebo jak nakodovat.
Takze tyhle zadne displej nemaj jen km ale pochybuju ze tamty mely vic funkci. Nebo se mejlim.
beny-maser

#4 Příspěvek od beny-maser »

když kámošovi co bydlí na kopci uhodilo o kus dál do stomu tak mu nešel ani palivoměr atd. celé ty budíky jsou elektronický i tachometr, jak to přesně sladit nevím, zas tak tomu nerozumím, ale po sladění to je ok, pokud tam tedy jsou jen budíky z jiného auta tak by mělo stačit to spárovat. Test budíků jsi zkoušel? ničemu tím nepomůžeš,jen pokochat oko.
lubooos
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od lubooos »

nezkousel ale vim jak se to dela. Ale jak rikam kdyz odpojim baterku tak to normalne funguje a nekdy to vydrzi 5 nastartovani a nekdy 1 je to ruzny. Takze kdo poradi jak to nakodovat? sice dneska byla bourka jako prase ale mel sem auto zrovna v pneuservisu pod strechou a kdyz sem vyjizdel tak se mi to stalo poprvy. Sem z toho fakt jelen. Jezdim sice na lpg takze se nebojim dojezdu ale je to na houby. Spis mi vadi ze sem vynuloval tachometr kvuli tomu ze sem chtel videt kolik ujedu na ten plyn ale takhle kdyz to pokazdy odpojim tak vim prd kolik tam bylo. Nejaky rady jeste?
Odpovědět