Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Palivové čerpadlo?
-
- Kontaktovat uživatele:
Panove, nevite nekdo, na jakem principu funguje toto "cerpadlo"? Nachazi se v leve nadrzi (e39) 530D
Díl č. 7
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... vel_sensor
Díl č. 7
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... vel_sensor
to by me taky zajímalo...
u tds mi obcas nejde nastartovat ve spojitosti s tim ze je v nádrzi okolo 5 - 10 l nafty a s hadicky v mot. prostoru jde nafta s bublinkami ....kdyz doliju nadrz cca na 25 l tak to nastartuju a bublinky zmizi
zajimalo by me jesi to cerpadlo na obrazku č. 7 s tim ma souvislost nebo podavaci cerpadlo malo tlaci ? ?
u tds mi obcas nejde nastartovat ve spojitosti s tim ze je v nádrzi okolo 5 - 10 l nafty a s hadicky v mot. prostoru jde nafta s bublinkami ....kdyz doliju nadrz cca na 25 l tak to nastartuju a bublinky zmizi
zajimalo by me jesi to cerpadlo na obrazku č. 7 s tim ma souvislost nebo podavaci cerpadlo malo tlaci ? ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam na mysli elektricke podavaci cerpadlo (dil c. 1).
Tu "sedmicku" menit nemusis, maximalne zkontrolovat spravne nasazeni a tesnost o-krouzku.
- Cerpadlo v nadrzi (dil c. 1) jsem koupil noname a zatim drzi.
- Cerpadlo pod ridicem, to jsem mel nejdriv mel taky noname a vydrzelo asi dva mesice, takze vymena za kvalitnejsi.
Detaily ti pisnu do SZ.
Tu "sedmicku" menit nemusis, maximalne zkontrolovat spravne nasazeni a tesnost o-krouzku.
- Cerpadlo v nadrzi (dil c. 1) jsem koupil noname a zatim drzi.
- Cerpadlo pod ridicem, to jsem mel nejdriv mel taky noname a vydrzelo asi dva mesice, takze vymena za kvalitnejsi.
Detaily ti pisnu do SZ.
ja myslim ze to cepradlo č. 7 ma prave vliv na to ze poradne nepřečerpava naftu s jedne pulky do druhe odkud ho tlaci cerpadlo c. 1 takze to cerpadlo cislo 1 muzu mit dobry ale kdyz tam nenatlaci naftu to cerpadlo c. 7 tak by potrebovalo vymenit ... nevim nooo kdyz sem tam nalil naftu aby tam bylo tak 20 l a vic tak je to ok
-
-