tomaskana píše:znáte někoho kdo by měl dobrou diagnostiku na bavka na zlínsku? chtěl bych zkusit popravit dešťák a jiné věci
Zdarec tak to bych ti mohl doporučit Topcar servis v Bratřejově(tel.603489597) specializují se na německé auta a hlavně na BMW.Já platil za kompletní diagnostiku 500Kč.
tomaskana píše:a myslis ze by mi dokazali prenastavit nejake veci na aute? treba ten destak a podobne vychytavky?
Věřím že určitě,dělají práci poctivě(až se mě chvilkama zdálo že to až přeháněli) .Ale opravu provedli výborně a dalo se s nima mluvit.Jen počítej trochu vyšší sazby než v nějakém obyčejném servisu
To ti opravdu nepovím ani přibližně abych tady neplácl nějakou hloupost.Mám od nich fakturu ale práce je tam napsána jen celková částka a já nevím jak dlouho na tom dělali.Ale udělej to jako já.Prvně jsem si zajel na diagnostiku(vytiskly mě komplet celého auta)abych viděl co je tam za závady a při příští navštěvě jsem si s nima domluvil co chci spravit a co ne,domluvili jsme cenu a auto jsem tam nechal