Cely dva roky co to mam, to teple startovalo na skrtnuti, no problemo, pak to zhruba rok stalo v garazi, nejezdilo se, a ted najednou tepla toci 4 vteriny nez chytne.....Nenapada nekoho proc uz nechyta na skrtnuti jako predtim?
Je to TDS 96, najeto 247tisic
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 nestaruje na skrtnuti
keď rok stálo tak vymeň palivový filter, ja som nechcel veriť ale TDSko mi točilo teplé niekedy aj cez 8 sekúnd po výmene štartuje asi 2-3sekundy pritom ten filter mal za sebou len cca 12tis. km, potom skontroluj či ti niekde neuniká nafta, okolo vstrekov na prepadoch a tak, lebo ti potom môže aj padať nafta a čerpadlo v nádrži je zapojené cez relátko a nebeží furt tak možno preto ti točí dlhšie lebo si to ešte ťahá naftu,
ďalej väčšinou problém teplých štartov je posunutie rozvodu na vačke a tým pádom aj posunutie predvstreku na čerpadle, TDSkové reťaze sa po čase vyťahajú tak tie rozvody a predvstrek treba cca každých 20tis. nastavovať a potom auto štartuje na brnk aj za tepla
ďalej väčšinou problém teplých štartov je posunutie rozvodu na vačke a tým pádom aj posunutie predvstreku na čerpadle, TDSkové reťaze sa po čase vyťahajú tak tie rozvody a predvstrek treba cca každých 20tis. nastavovať a potom auto štartuje na brnk aj za tepla
ViktorDDD píše:keď rok stálo tak vymeň palivový filter, ja som nechcel veriť ale TDSko mi točilo teplé niekedy aj cez 8 sekúnd po výmene štartuje asi 2-3sekundy pritom ten filter mal za sebou len cca 12tis. km, potom skontroluj či ti niekde neuniká nafta, okolo vstrekov na prepadoch a tak, lebo ti potom môže aj padať nafta a čerpadlo v nádrži je zapojené cez relátko a nebeží furt tak možno preto ti točí dlhšie lebo si to ešte ťahá naftu,
Ja tam mam mezi cerpadlem a filrem zpetnou klapku....Ted filtr je tam davany novy cca pred rokem, jestli ma najeto 5000 tak je to hodne...
Nechce se mi zrovna davat novej