Ahoj,nemate nekdo navod k velkemu BC od e39 face(ale asi je to stejny jako neface)?
Nejak jsem si s tim hral a sviti mi tam v hornim pravem rohu symbol hodin a mala sipka a dale jeste neco jako 4 zavorky od male az po velkou,ale vubec netusim co to je...
V kazdem pripade nevim,jak vypnout ty hodiny...a hlavne jsem nevypozoroval,ze by se neco delo jineho,pred tim,nez jsem to zapnul...o))
Jinak ty čtyři závorky vypneš funkcí memo, hodiny jsou myslím to, že sis nastavil nezávislé větrání a vlaječka je tuším, že sis aktivoval funkci arrival, tzn. že to počítá podle zadaných km, kdy už tam budeš.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Mam taky jeden dotaz na navod... Ve stredu na regionalu v Brne mi jeden ze clenu ukazal novou, pro me neznamou funkci meho vozu... Jde o to, ze kdyz podrzite dele tlacitko co je pod tachometrem dostanete se do menu BC kde se da zobrazit mnoho veci, mimo jine aktualni mnozstvi paliva v nadrzi v litrech, digitalni tachometr atd. jde mi o to, ze je tam mrte veci a u vetsiny vubec nevim co znamenaji nebo k cemu jsou... Nemate nekdo, respektive neni tady nekde na foru navod s popisem jednotlivych casti teto procedury?
Kdybych se ted vyjadril nejak nepochopitelne, tak tohle je jedna z casti zmineneho: http://www.youtube.com/watch?v=tP6PTLVLi4A
jak je patrne z displeje tak je to bod 2, ale techto bodu je tam snad 20...
Diky moc
Kdyz uz jsem v tom vkladani linku na manual v YouTube, tak tady je popis 4 z testu, ktere se daji provest, takze kdyz k tomu prictu test 2, coz je kontrola budiku a kontrolek obecne, tak uz jich znam pet z dvaceti
Achilles: zajímají Tě jen testy do č. 9 (kromě 19, což je odemknutí). Další jsou jen chybové hlášky, normálně nevyužitelné...
A co do 9ky nepochopíš přímo, je to tady na webu už psáno, jen pohledat...
¨
Pavel: nejsem si už úplně jist, ale mám pocit, že bez monitoru je změna jazyka jen přes diag...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.