525IA M50+Vanos
Ja uz neviem co sa stalo.....veziem auto na geometriu a vynulujem Km a uz ich nerata,neukazuje rucicka aktualnej spotreby a nejde tachometer,ako nahle nejde rucicka aktualnej spotreby,nekazuje ani priemernu spotrebu na BC....ked dam tachotest vsetky rucicky idu,premyslam nemohla mi mys prehryznut kable v garazi alebo je tam daka poistka? taketo veci sa mi nikdy na aute nediali,az pokial som ho vytiahol z garaze po zime,cidla nemozu byt zaoxodivane? dik
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 budiky
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Jak je na tom čidlo v diferenciálu? A co kabely k němu?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
1.-podozrenie padlo na Abs,jeden chalan hovoril ze by tam mohol byt daky snima
2.-asi najpravdepodobnejsie cidlo na diferencialy
3.-mozno ze by bol preruseny daky spoj.,kontakt.atd,toto som vylucil,ked dam tachotest vsetko ide,tak si myslim ze tym to nebude
-ono ukazovalo spotrebu aj na BC aj momentalnu,ako uplne padol tachometer hento prestalo ist a spotreba na Bc naskocila ako po vynulovani 99.9l
-mame dalsi taku ist 525i na ND akurat v manuale,dielov je dost,lenze neviem co skusat,zacnem tym cidlom na diferaku...
2.-asi najpravdepodobnejsie cidlo na diferencialy
3.-mozno ze by bol preruseny daky spoj.,kontakt.atd,toto som vylucil,ked dam tachotest vsetko ide,tak si myslim ze tym to nebude
-ono ukazovalo spotrebu aj na BC aj momentalnu,ako uplne padol tachometer hento prestalo ist a spotreba na Bc naskocila ako po vynulovani 99.9l
-mame dalsi taku ist 525i na ND akurat v manuale,dielov je dost,lenze neviem co skusat,zacnem tym cidlom na diferaku...
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Pokud neukazuje aktuální rychlost, nemá údaj o ujeté vzdálenosti a nemá z čeho počítat spotřebu paliva = začni čidlem v diferenciálu a pokračuj konektorem a kabely až dopředu.
Stalo-le se to v servise při seřízení geometrie, opět bych kontroloval čidlo, zda do konektoru někdo "nedloubal"
Údaj o ujeté vzdálenosti bere z ABS čidla E39.
Stalo-le se to v servise při seřízení geometrie, opět bych kontroloval čidlo, zda do konektoru někdo "nedloubal"
Údaj o ujeté vzdálenosti bere z ABS čidla E39.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition