Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Samozapínaní varovnych světel a osvětlení kabiny

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ricik

#1 Příspěvek od ricik »

mám problém na e39 525 tds.Dost často se mi zničeho nic za jízdy zapnou varovky,a zároven se rosvítí osvětlení v kabině a stiší se rádio.navíc pak nejdou centrálem zamknout dveře,musím několikrát zmáčknout zamykací a odemykací tlačítko a pak to jde zas normálně.založil jsem nové téma protože vubec netuším,pod čím zde hledat tuto závadu.předem dík... :(
kott2

#2 Příspěvek od kott2 »

To iste mam aj ja ale robi mi to len jeden krat ked nastartujem je to vadny LCM modul
milo
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milo »

tipoval bych to na postup elektroniky v pripade nehody. ale nevim jak reaguje e39 u nehody (nastesti). nebylo to bourany? mozna minulym majitelem.
LUKAJDA

#4 Příspěvek od LUKAJDA »

jen mě napadlo... nemůže to být třeba ten snímač otevření kapoty motoru?? Jen mě to fakt napadlo, s tím jsem se naštěstí ještě nesetkal
ricik

#5 Příspěvek od ricik »

děkuju vám za váš zájem mi pomoci.auto nebylo bouraný,ale jak o tom přemýšlím,tak to asi začalo dělat po tom,co začala svítit kontrolka bagu,byl jsem s tím v origo bmw servisu,tam jim to nic neukázalo a kontrolka bagu svítí dál.ještě k té mé závadě-udělalo mi to dokonce už dvakrát při stojícím voze,vypnutém motoru a klíček zapnutý v první poloze,abych mohl poslouchat rádio.tak nevím jestli vůz takto upozornuje na závadu bagu nebo současně odešlo ještě něco jiného. :(
ricik

#6 Příspěvek od ricik »

LUKAJDA píše:jen mě napadlo... nemůže to být třeba ten snímač otevření kapoty motoru?? Jen mě to fakt napadlo, s tím jsem se naštěstí ještě nesetkal
nevím o tom,že by tam nějaký byl...
georg

#7 Příspěvek od georg »

kontrolkou bagu to určitě nebude. Zkusil bych vyměnti light modul a když to tím nebude tak hledat dál.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Snejk »

general modul. ten se o tohle vsechno stara. licht modul s tim nema co delat....
ricik

#9 Příspěvek od ricik »

Snejk píše:general modul. ten se o tohle vsechno stara. licht modul s tim nema co delat....
co to je?to je hlavní řídící jednotka?
Alp Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Alp Čestný člen »

ricik píše:
Snejk píše:general modul. ten se o tohle vsechno stara. licht modul s tim nema co delat....
co to je?to je hlavní řídící jednotka?

ano, ta ma na starosti skoro veskery interier, okynka, central apod. Typicky tohle muze delat i vadne cidlo spinani dveri ci kufru.
Odpovědět