Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ostrý klepavý (kovový)zvuk
Byl jsem se v bazaru podívat na e39 530D 135kw.Při prodlídce mě napadlo sundat zátku od oleje v motoru a z otvoru bylo slyšet dost ostré kovové klepání .Po zahřátí a projížďce to bylo lepší,ale stále tam bylo klepání ale už tlumenější.Pří akceleraci bylo slyšet taky ostřejší zvuk z motoru motor táhl pěkně a plynule.Je to u BMW normální nemám sčím srovnávat měl jsem několik VW Tdi.Nikoho s tímto motorem nenám a v okolí v bazaru taky není.
-
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Tak na oleji u dieselu nic nevykoumáš, i novej olej je hned černej po ujetí pár set km..dieg0 píše:no 530D mam a při akceleraci taky slyšim lehký klepání..spíš cvakání..bylo mi řečeno že mam vyměnit olej...je pravda že olej je jak bota a bůhví jak dlouho tam je...uvidíme po výměně..
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
člověče..vim že to je asi z jinýho soudku..ale u Golfa PD sem měl po 10tis km olej čistej..a to měl 200tis nalítáno - ten golf..
Mě to cvakání přestane po zahřátí oleje v motoru..Ale když už je to slyšet, tak jen venku..v autě skoro vůbec..pak po zahřátí už ani venku..
Zas já mam takovou malou vadu, že auto moc poslouchám a řešim každou hovadinu
takže nevim

Mě to cvakání přestane po zahřátí oleje v motoru..Ale když už je to slyšet, tak jen venku..v autě skoro vůbec..pak po zahřátí už ani venku..
Zas já mam takovou malou vadu, že auto moc poslouchám a řešim každou hovadinu