Zdravim všechny,chci si koupit 528i e39 r.v.1996 a dneska jsem se byl na jednu podívat vše bylo v pořádku(až na přední tlumiče ale to neřešim)až na to , že když se člověk zaposlouchal u nastartovaného motoru bylo slyšet slabé cinkání což mě trošku znepokojilo, jelikož co jsem slyšel takhe se vyznačujou vadné vačky.Nevim ani jestli e39ka má vanos,ale když se prej vanos vys..e tak je to prej průser.Mohl by mi někdo poradit co by to mohlo být.Jinak prej auto celou zimu stálo a je potřeba u něj urgentně vyměnit olej.
Za každej názor vám děkuju Marek
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cinkání v motoru 528i e39
Co k tomu dodat, nekupovat , E39tek je na netu mraky, a vybrat si v nich clovek taky muze.
Ja osobne,bych tohle auto pokud nema servisku nebo aspon nejaky dobry reference o majiteli vubec z ceska nekupoval.
Kazdy tomu dava nalož,gumuje a ten kdo to pak opravdu chce,to těžce přeplati aby to mel ve stavu kterej mu vyhovuje.
Ja osobne,bych tohle auto pokud nema servisku nebo aspon nejaky dobry reference o majiteli vubec z ceska nekupoval.
Kazdy tomu dava nalož,gumuje a ten kdo to pak opravdu chce,to těžce přeplati aby to mel ve stavu kterej mu vyhovuje.
-
- Klubové ID: 3174
bylo to na diagnostice a ta nic nenašla.Nevim pokud by to byly vanosy tak jestli by to diagnostika našla, ale spíš ne.Pokud by se to vzalo do servisu tak nevim jestli by to na místě zjistili.byl tam semnou člověk co vlastní autoservis a nevěděl takhle co to může být,ale jak říkám bylo to slabý cinkání
tak fakt nevim