Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autotelefon s bezdrátovým sluchátkem

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sumik

#1 Příspěvek od Sumik »

Ahoj, z důvodu poruchy jsem požádal v Renocaru o výpis vybavení mého auta BMW E39 530d touring rv.2003 a zjistil jsem, že auto je vybaveno "CAR TELEPHONE WITH CORDLESS RECEIVER" pod kódem S630A. V překladu autotelefon s bezdrátovým sluchátkem.
Na monitoru je také kolonka "TELEFON" po jehož stisknutí to vyžaduje vložení sim karty, ale ono není kam. Hledal jsem podle fóra vzadu v kufru nad zesilovače ale i v loketní opěrce, bohužel. Do loketní opěrky sice vedou kabely končící konektory ale jinak loketní opěrka není upravena pro vložení telefonu. Protože jsem již třetí majitel a žádné bezdrátové sluchátko jsem k autu neobdržel a ani nemám možnost se u někoho podívat, chci se poptat, mělo by být nějaké sluchátko v autě nebo co bych potřeboval, abych mohl telefon využívat?

PS: Výpis z Renocaru došel ani ne do hodiny po odeslání e-mailu. Díky
KUBBACHER

#2 Příspěvek od KUBBACHER »

Dle mého názoru ti chybí v loketní opěrce bezdrátový telefón, zřejmě jej někdo odcizil a tehdejší majitel vozu vyměnil zbylou opěrku za klasickou bez základny k tel., v té základně je i místo pro simkartu.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Musel bys mít v loketce tohle:

Obrázek
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sumik

#4 Příspěvek od Sumik »

Moc děkuji za info. Je pravda , že tam bylo namontováno klasické HF, které jsem odstranil, tak ta opěrka byla zbytečná a byla vyměněna předchozím majitelem. Ještě jednou díky.
Sumik
Meda

#5 Příspěvek od Meda »

Pokud bys chtel, tak ja tohle mam :)
Odpovědět