Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 528i vstřiky

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Smet

#1 Příspěvek od Smet »

Ahoj chtěl bych se zeptat začly mi cvakat 2 vstřiky lze to nějak repasovat nebo je možnost že je jen zanesený a stačilo by tedy nalít něco do nádrže...díky za odpo.
E30STORM

#2 Příspěvek od E30STORM »

Ahoj,někdo je tady na foru repasuje , ale vyjde to docela dost, mám 4doma , montáž nebo teda výměna je jednoduchá , kdybys chtěl,za nějakou rozumnou cenu prodám.
Nevím co znamená když cvakají,ale tohle mi dělalo předtím,než mi odešly dva moje a nikdo do dneška nezjistil, čím to bylo.
Ale asi nekvalitní benzín,tyto věci prej málo kdy odchází.
Ahoj.
Smet

#3 Příspěvek od Smet »

:(
E30STORM

#4 Příspěvek od E30STORM »

Co , v pořádku?
Smet

#5 Příspěvek od Smet »

ne jsou jiné..
Pavelkac

#6 Příspěvek od Pavelkac »

Smet píše:Ahoj chtěl bych se zeptat začly mi cvakat 2 vstřiky lze to nějak repasovat nebo je možnost že je jen zanesený a stačilo by tedy nalít něco do nádrže...díky za odpo.

Zkus dávat do benzínu toto:
http://www.vasoil.cz/detail/vif-super-b ... in-aditiv/
Já to přidávám do benzínu celou dobu, co mám toto auto a max. spokojenost,když jsem auto koupil,tak to občas trochu kuckalo na volnoběh,po vyjetí 2 nádrží s tímto aditivem se to vyřešilo samo,od té doby běží krásně pravidelně, v otáčkách i na volnoběh. Píšou tam,že udržuje i katalyzátor v kondici a asi i na tom něco bude,byl jsem teď na emisích a dle protokolu jsem na 1/10 povolených hodnot škodlivin pro můj motor, auto prošlo s velkou rezervou,ten mechanik mi řekl,že je to taková 6-ti válcová pračka vzduchu :lol: a až prý bude smog,tak mám vyrazit do ulic 8)
Jinak VIF vyrábí aditiv i pro Diesel (letní i zimní) a ten se stal vítězem testu aditivů do nafty. Taky vřele doporučuji kdo má Diesel.
Táta má Volvo S80 2,5 D, tento aditiv taky dlouhodobě používá a i jemu to šlape jak hodinky.
Když si vezmete,jakej sajrajt lze v CR kolikrát natankovat, tak myslím,že si palivová soustava (benzín i nafta) nějakou tu dodatečnou ochranu určitě zaslouží.