zdravím, nemáte někdo zkušenost že když přijdu po ránu k autu tak hned chytne ale chcípne?..a pak musím dlouho točit něž zase nastartuje?...dík za případné rady
já bych to viděl na problém v naftě,chytne to na množství co je v čerpadle a pak to dlouho točí než tam doteče,osobně s td skušenost nemám má tds a to má el. podávací čerpadlo,kolik máš nafty v nádrži?
Může a nemusí... netuším, jak to je u Tebe, ale já zajel na diagnostiku na korekci vstřiku a hned mi řekli, že to dělají vstřiky. Mě to taky vždy chytlo a hned chcíplo a ještě to mělo pár vteřit nestabilní volnoběh, časem se to ustálilo a bylo vše OK. Jako při jízdě jsem taky nic nepoznal, auto jelo pořád stejně...To je jen moje zkušenost... u Tebe to tak být nemusí, ale zajdi si někam na diagnostiku a třeba ti na to příjdou co ti to dělá. Kolík máš nalítáno ?
já bych to viděl na podávací čerpadlo a pokud funguje stačí vyzkoušet, tlak nedělá, takže flašku odpojit hadici a plus na pojistku a už to valí a nebo na hadice co jsou u nádrže od čerpadla,můžou být spuchřelé tak že nic neuniká,ale když auto déle stojí tak se do nich dostane vzduch a ten dělá to dlouhé startování a na pohled zvenčí jim nic není,jinak když budeš mít víc jak půlku nádrže tak to el.čerpadlo ani nepotřebuješ vstřikovací čerpadlo si tu naftu natáhne samo. Na vstřiky bych to neviděl tohle je starej motor oproti 530d a to by to nechytalo vůbec. Jestliže potom co to už běží to startuje normálně i studený tak to bude ten vzduch v systému a je otázkou kudy tam jde a proč to dávka z čerpadla při otočení klíčku nepřetlačí.