Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 poziční světla
U e39 je poziční světlo řešeno tak, že svítí žárovka v blinkru, ovšem se sníženým výkonem. Pokud se blinkr zapne, bliká normálně. Lze to nastavit přes diagnostiku i na e39 co jezdí tady u nás. Řeší se to tu pořád, naposledy myslím včera 

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
To je asi otázka na jiné, je tu o tom i topic. Ale co vím, tak u e39 jde EU denní svícení, tzn. máš světla na 2 a když vypneš klíček, všechno zhasne. Potom jde US denní, to mám já, tzn. hned po otočení klíčku do polohy 2 svítí dálky sníženým výkonem. Tam jdou nastavit procenta, já mám 18%, což mi doporučil Miguel, který mi to dělal a stačí to bohatě. V tom případě, když zapneš parkovačky, svítí ti denní + parkovačky (tzn. i AE bych řekl) na celém autě. Pokud zapneš světla na 2, zhasne denní a svítí klasicky potkávačky, parkovačky, a vše kolem.
Dobré na e39 je, že můžeš mít aktivní obě (EU i US) denní svícení současně. Teď nově tu ještě odborníci psali, že k tomu lze nastavit, aby ti od parkovaček výš svítily přední blinkry jako pozičky. Na to se chystám, až někoho potkám, kdo to umí, ale zatím se mi nepoštěstilo.
Dobré na e39 je, že můžeš mít aktivní obě (EU i US) denní svícení současně. Teď nově tu ještě odborníci psali, že k tomu lze nastavit, aby ti od parkovaček výš svítily přední blinkry jako pozičky. Na to se chystám, až někoho potkám, kdo to umí, ale zatím se mi nepoštěstilo.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=92631
MOD: nezakládejte mi tu duplicitní témata, nebo to aspoň řešte v jednom prosím
MOD: nezakládejte mi tu duplicitní témata, nebo to aspoň řešte v jednom prosím