Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
klíč bwm e34
Taky zrovna řeším druhý klíč. Ten čip imobilizéru jde normálně vyndat, zezadu vyloupneš víčko, odšroubuješ 2 šroubky a rozpůlíš ho. Když do něj koukáš, tak vevnitř je vedle planžety z jedné strany dioda a z druhé ten čip. Já teda doufám, že to je on... A je tam jen vložený.
Chceš-li druhý čipový klíč, zkus kontaktovat člena Fx na forum.e30.cz, nebo koukni rovnou sem http://forum.e30.cz/cipove-klice-bmw-vc ... 86111.html . Umí je kódovat.
Chceš-li druhý čipový klíč, zkus kontaktovat člena Fx na forum.e30.cz, nebo koukni rovnou sem http://forum.e30.cz/cipove-klice-bmw-vc ... 86111.html . Umí je kódovat.
-
Tak to by bylo zlaté! Já to ale zatím neřeším, páč mám komplet funkční klíč i s čipem, jen mám vymačkané tlačítka DO, tak jsem si od FXe (ten odkaz, co jsem dával nahoře) objednal nový obal, nechám jen vybrousit planžetu a přeskládám komplet střeva ze starého, včetně čipu. 280 Kč za klíč + nějakých 200-250 Kč za vybroušení, toť vše. Ale nový originál klíč i s čipováním prý vyjde na 4000 Kč, dle informace od FXe. Já jsem to neověřoval, nepotřebuju to.
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
citron píše:Teď jsem si taky nechal dělat klíč na E34 a protože mám náhradní čip, tak klíč mě podle zámečníka vyjde na 250 Kč. Pak změřil čip pomocí nějakého přístroje a ptal se mě jestli nechci s novým klíčem i nový čip. Vyjde to asi na 1300,- Kč
Dej vědět, jak jsi dopadl

Pozor taky na to, že pokud napřed nastartuješ origo klíčem, dalších 10 vteřin po vypnutí motoru je immo deaktivovaný. Takže zkusit nastartovat tou kopií po minutě. Vsadím klíč s čipem zdarma, že ti zámečník ten čip nezkopíruje tak, aby byl funkční

Jinak čipový klíč se dá objednat v BMW, obyčejný bez dálky a světýlka vyjde cca na 1200 s daní, tedy zhruba jako ode mě. Akorát že pokud tam někdy byla měněná jednotka nebo zámky, bude ti to celkem k prdu.