Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sportovní pružiny E39
Ahoj,chtěl jsem se Vás tady zeptat,zda někdo z Vás má zkušenosti se sportovníma pružinama na E39.
Můžu koupit pružiny KAW předek -60mm a zadek -20mm , mám originál tlumiče-v dobrém stavu.
Ale zajímají mě názory nebo zkušenosti s tímto podvozkem , zda jsou pružiny měkké,nebo tvrdé.
Nemám z toho nejlepší pocit,měnit jen pružiny ,přeci jen mám dvoutunové auto.
Ale zase na druhou stranu,nechci do toho moc cpát.JE to 523i 96rok a tak si říkám že za pár šupů může být hodně legrace.
A taky jsem se chtěl zeptat,zda tady někdo z Vás ,nemá v takových cm auto snížené,rád bych se podíval jak to bude vypadat.
Díky
Můžu koupit pružiny KAW předek -60mm a zadek -20mm , mám originál tlumiče-v dobrém stavu.
Ale zajímají mě názory nebo zkušenosti s tímto podvozkem , zda jsou pružiny měkké,nebo tvrdé.
Ale zase na druhou stranu,nechci do toho moc cpát.JE to 523i 96rok a tak si říkám že za pár šupů může být hodně legrace.
A taky jsem se chtěl zeptat,zda tady někdo z Vás ,nemá v takových cm auto snížené,rád bych se podíval jak to bude vypadat.
Díky
-60mm dopredu v kombinaci se seriovymi tlumici??!! No tak to Te preji prijemne zimni vyjizdky........v teto kombinaci pocitej i s tim, ze kdyz treba prejedes trochu rychleji zpomalovaci prah, tak ten tezkej cumak pujde az na doraz . Pokud chces zachovat seriovy tlumice, vic nez -30mm bych dopredu nedaval....ale rozhodnuti je na tobe. Ja vzhledem k soucasnym zimam a soucasnemu stavu nasich vozovek zacinam spis pokukovat po X5.... 

-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Nedělej to bez výměny předních tlumiču za sportovní s kratší pístnicí!!!Já mám 50/20 a to snížení je bych řekl tak akorát a vepředu mám bilsteiny B8,vzadu origo MPacketový tlumiče.Taky jsem dal napřed pouze pružiny s tím,že časem dokoupím tlumiče a do třičtvrtě roku byly ty přední totál K.O.,houpalo se to jako amerika,prostě naprostá blbost.A ty tam chceš dát ještě o 10mm nižšíE30STORM píše:Ahoj,chtěl jsem se Vás tady zeptat,zda někdo z Vás má zkušenosti se sportovníma pružinama na E39.
Díky

Uploaded with ImageShack.us

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
tak jak psali kluci.. se seriovými tlumiči kup maximálmě Mpacketový pružiny = -20mm předek.. víc už jen v kombinaci s adekvátními tlumiči (nejde ani tak o délku pístnice, ale o tuhost )

-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Díky,jj 19-tkyE30STORM píše:Děkuji moc za rady, budu nad tím tedy přemýšlet.
Právě o tohle my šlo,abych si poslechnul rady Vás zkušných ,kdybych měl E30 - jako předtím tak to samozřejmě ani neřeším a dupnu to tam,ale to bylo váhově uplně někde jinde.
Jinak ta černá E39 je velice krásná,co to tam máš,19ctky?

- Risa525
- Klubové ID: 2231
obnova starého tématu...Huska píše:tak jak psali kluci.. se seriovými tlumiči kup maximálmě Mpacketový pružiny = -20mm předek.. víc už jen v kombinaci s adekvátními tlumiči (nejde ani tak o délku pístnice, ale o tuhost )
měnil sem zadní tlumiče (nové zase origo) a snížené pružiny -2cm....nějak naivně jsem čekal že auto bude v rovině ale samozřejmě není a ted' vypadá jak kdyby mělo vytahanej zadek a předek je samo o malinko výš.
Nemám M-paket podvozek takže mi stačí k předním novým origo tlumičům koupit origo M-paket pružiny? které mají -2cm?
díky
- Risa525
- Klubové ID: 2231
tak takhle vypadá auto s plnou nádrží....když je nádrž tak v pulce až v 1/3 tak je auto v rovině....takže asi nasadím dopředu origo neMpaket tlumiče a origo M-pružiny a snad to bude ok jak s funkčností tak s výškou? co pístnice a m-pružina? prosím o radu...
a rozdíl snížení mezi M-tech I a M-tech II pružinama znáte někdo?

a rozdíl snížení mezi M-tech I a M-tech II pružinama znáte někdo?