Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34 asi elektrická záh(v)ada

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
yellow_bus
Klubové ID: 2631

#1 Příspěvek od yellow_bus »

že něco nebude v richtiku se projevilo předevčírem, když začly blbnout stěrače (nedaly se vypnout).
včera při odbočování jakoby něco zavrčelo někde pod volantem a přestaly jít blinkry, rozsvítila se kontrolka ABS a začalo chrčet rádio. po pár km to zdechlo úplně. kontrolky svítí, blinkry už jdou, světla, ventilátor všechno jde, ale startér jenom klape a netočí.
nějaké vánoční osvícení nebylo by? :)
sonix

#2 Příspěvek od sonix »

tipuju špatný akumulátor. Dále prohlídni pojistky a zkontroluj relátka. Sice to jsou takové rádoby rady, ale není od věci jej zkontrolovat. Akumulátor usuzuji z toho, že je víc el. přístrojů, které blbnou nezávisle na sobě. Do startéru jde dle popisu malý proud který se startérem neotočí tak, aby naskočil motor.
DestinyE34

#3 Příspěvek od DestinyE34 »

Nepřídám radu,ale otázku :D
blbnou mi taky stěrače,než ujedu cca 3km,tak nefunguji na ťuknutí do páčky,jen na rychlý chod. Osvětlení blbne tak,že bliká a občas se samo zesílí radio. Baterka i v -10 točí svížně. Pokud to takhle blbne,neblikají mi světla! Ani při přidání plynu se nic nemění. Taky když brzdím,nebo v určitých otáčkách něco vrčí v motorovém prostoru před řidiče,ale je možné,že nějaká vecička vibruje o kastly,jen ještě nevím co. Zima se naším 20letým E34 asi moc nelíbí,myslím revma a tak :lol:
BC nic nehlásí...
dostal jsem radu,ať projud ukostření,že někde může blbnout kostra,třeba to pomůže i tobě.
3llf
Klubové ID: 2220

#4 Příspěvek od 3llf »

yellow_bus píše:že něco nebude v richtiku se projevilo předevčírem, když začly blbnout stěrače (nedaly se vypnout).
včera při odbočování jakoby něco zavrčelo někde pod volantem a přestaly jít blinkry, rozsvítila se kontrolka ABS a začalo chrčet rádio. po pár km to zdechlo úplně. kontrolky svítí, blinkry už jdou, světla, ventilátor všechno jde, ale startér jenom klape a netočí.
nějaké vánoční osvícení nebylo by? :)
já bych to viděl na špatnou baterku a nejspíše i altík
Odpovědět