že něco nebude v richtiku se projevilo předevčírem, když začly blbnout stěrače (nedaly se vypnout).
včera při odbočování jakoby něco zavrčelo někde pod volantem a přestaly jít blinkry, rozsvítila se kontrolka ABS a začalo chrčet rádio. po pár km to zdechlo úplně. kontrolky svítí, blinkry už jdou, světla, ventilátor všechno jde, ale startér jenom klape a netočí.
nějaké vánoční osvícení nebylo by?
tipuju špatný akumulátor. Dále prohlídni pojistky a zkontroluj relátka. Sice to jsou takové rádoby rady, ale není od věci jej zkontrolovat. Akumulátor usuzuji z toho, že je víc el. přístrojů, které blbnou nezávisle na sobě. Do startéru jde dle popisu malý proud který se startérem neotočí tak, aby naskočil motor.
Nepřídám radu,ale otázku
blbnou mi taky stěrače,než ujedu cca 3km,tak nefunguji na ťuknutí do páčky,jen na rychlý chod. Osvětlení blbne tak,že bliká a občas se samo zesílí radio. Baterka i v -10 točí svížně. Pokud to takhle blbne,neblikají mi světla! Ani při přidání plynu se nic nemění. Taky když brzdím,nebo v určitých otáčkách něco vrčí v motorovém prostoru před řidiče,ale je možné,že nějaká vecička vibruje o kastly,jen ještě nevím co. Zima se naším 20letým E34 asi moc nelíbí,myslím revma a tak
BC nic nehlásí...
dostal jsem radu,ať projud ukostření,že někde může blbnout kostra,třeba to pomůže i tobě.
yellow_bus píše:že něco nebude v richtiku se projevilo předevčírem, když začly blbnout stěrače (nedaly se vypnout).
včera při odbočování jakoby něco zavrčelo někde pod volantem a přestaly jít blinkry, rozsvítila se kontrolka ABS a začalo chrčet rádio. po pár km to zdechlo úplně. kontrolky svítí, blinkry už jdou, světla, ventilátor všechno jde, ale startér jenom klape a netočí.
nějaké vánoční osvícení nebylo by?
já bych to viděl na špatnou baterku a nejspíše i altík