Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E34 525TDS rok 1993 špatné startování za studena..
Zdravím,mám BMW E34 525TDS rok 1993,mám problém se startováním za studena,když je ještě jakžtakž teplo tak po několikanásobném nažhavení to chytne ale ted jak začlo mrznout jsem to vůbec nenastartoval.V servisu tvrdí,že žhaviče jsou v pořádku,spíš,že jsou slabý tlaky v motoru.To se mi nezdá,protože když už nastartuju a motor se ohřeje,tak pak startuje na poprvé a bez problému a taky motor jede dobře,má tah...skratka žádnej problém....takže start za studena problém a v mrazu nenastartuju vůbec....
-
starter je v pohodě před pul rokem měněnej,novej točí jak dabel....nafta tam jde to jsem viděl na vlastní oči,koukali jsme na to....ja taky myslím,že je to žhavení,že to skontrolovali na hovno,protože žhaviče mi měnili před rokem a jěště by měli být v záruce tak to nechtěj přiznat,nebo tam dali stary žhaviče,nebo je vubec neměnili...když to víckrát nažhavím,tak to fakt chytne,no ale když venku mrzne tak to je slabý,baterku hned vyždímám a nenaskočí to vúbec..dal jsem tam ted aditivum a benzin,dnes rano to chytlo hned tak čekám na mrazy....jsem zvědavej...