Ahoj mám E34 525ix a chtěl bych koupit spojkovou sadu,když dám u automatejcek.cz použití do vozů,tak mi vyjede pěkná řádka dalších bmw kde by spojková sada měla pasovat.Jelikož nechci kupovat novou tak jsem chtěl na forum koupit nějakou starší a potřeboval bych vědět jestli spojková sada opravdu na všechny tyto vozy pasuje a jestli je stejná?Díky za rady
trošku se zamysli....když budeš kupovat jetou spojku zaplatíš práci, vyměníš lamelu ,která bude mít podle prodávajícího jen 20tkm (spíš bude mít 200tkm) dáš to do kupy a za chvíli ti odejde ložisko, protože je beztak původní. Podle mě nesmysl kupovat a montovat jetou spojku
noo patri tam spojka z M50B25. ten motor se do par aut daval, proto tolik aut. jinak co ja koukam, tak i s loziskem (vsecko sachs) byses mel vejit do sestky.
kup urco novou ja mam v trice trebas luk ktera byla jeta tak 5000km , a byla zadarmo jinak bych si dal taky novou jen sem koupil lozisko pac to už bylo mrtvý kazdopadne sachsový ložisko taky prd vydrží , zrovna od nich bych čekal kvalitu
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Tak tak, zažil jsem na M3 původní spojku ,která vydržela 200tkm,dal jsem tam LUK a po 20tkm pápá spousta lidí si myslí ,že sachs nebo sachs origo bmw je stejná kvalita,není to pravda.To stejný lucas a origo bmw ikdyž taky lucas,nebo textar to samý origo díl mi vždy vydržel víc!
bacha na vymačkanej přítlačák,dáš novou lamelu a nepůjde ti pořádně řadit protože nebude pořádně vypínat spojka! v BMW se nic neseřizuje všechno si dělá spojka sama věkem. Jinak mám spojku od luka a max spokojenost i s platem a to s tím jezdí i mladá, originál tam byla taky od luka, taky nechápu lidi co zničej značkovou spojku po 20tis. km. to je, ale stejný i s kotoučema taky jsou lidi co jim značkový kotouče nevydržej 5tis km a pak zakládaj fórum co s tím.