Nevim jestli je to bezne nebo to svedci o nejake zavade.Po sundani krytky pro nalevani mot.oleje se celkem znatelne zmeni otacky motoru.Celkem obstojne si to nasava vzduch.Za jizdy ani na neutral otacky nekolisaji.
E39 2.3i M52.
Muj stary diesel E34 to nedela,(tam se pro zmenu ukazal Nouzak na prevodovce a nejede)
no ja mam zafixovano, ze kdyz sundam vicko, motor to musi na chvili rozhodit, pokud ne tak prisava nekde falesnej vzduch. kdyztak to nekdo potvrdte nebo vyvratte
ano, musí to tak být, jinak je separátor v háji nebo je někde přisávaný vzduch od separátoru, to samé se ti snate, když odpojíš hadici od separátoru, která je ve předu na víku ventilů
MOD: a prosím uprav název vlákna na např, víčko na olej atd, hlavně ne tak jak je to teď, viz pravidla
Ja mam 540i a ked vytiahnem mierku alebo aj otvorim vicko tam nic podobne nepozorujem motor bezi na 750 - 800 ot/min. Ak som toto skusal pri E39 530i tak to robili co je dobre ma to tak byt to uz viem ze to ma prisavat to vycko. Asi to bude odniekial prifukavat vzduch.