Jak Vám svítí E39, která má poface lampy? Mě takto, čili všude a nikam jsou tam na tom asi nějaký plastový sra.. co nemají nějaký to rozptylový sklíčko co mají dělat tu hranu.
Máš sice face lampy ale ne origo,ale levnou repliku,proto to takhle debilně svítí. Šetřit se něvyplácí,u BMW platí dvakrát Originál svítí úplně luxusně
Nechápu jak to vůbec může někdo pustit na trh, vždyť je to nebezpečný, každý ráno v šest jedu neosvícenou silnicí do práce (která ještě ani nemá pořádně vyznačený pruhy a je bez patníků) a když je mlha není vidět nic ani na deset metrů s dálkovýma, který mám ovšem taky takový zvláštní.
Absolutně bych nedal 4 tis za blbý kryty světel který svítej jak dvě lampy na starý motorce. Kdyby aspoň existovala nějaká nalepovací fólie s těma riskama, který bych nalepil do vnitř krytu aby se to světlo usměrnilo.
Jinak kdybych kupoval nový origo lampy na E39 v BMW tak snad jedno za 20tis
Ale možná než budeš kupovat jiné kryty, tak se pořádně podívej v jakém stavu máš vnitřek světel, protože já je měl úplně rozpadlé a chrom na parabolách vyšedlej ( podle foto to vypadá, že to není tvůj případ )
kluci sorry ale zastanu se prodejce.... ty kryty jsou úplně v pohodě, jen je nesmí nasazovat nějakej blbec, který oddělá čočky ze světel. Tyto kryty jsou jen náhrada za sklo u před FL aby vypadaly jako FL. Problém je následující ... kryty jsou různé na H7 a xenon, předpokládám že předchozí majitel koupil ty opačné proto nešly nasadit a on zničil parabolu. aby je tam nacpal
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Nejsem teda vodborník, ale nechybí na tý potkávačce stínítko žárovky? Tedy dedukce, že to může být před FL lampa a je rozbitá by se tak stala správnou.
Dettektorr píše:Nejsem teda vodborník, ale nechybí na tý potkávačce stínítko žárovky? Tedy dedukce, že to může být před FL lampa a je rozbitá by se tak stala správnou.
To by mě taky zajímalo jestli je nějaký origo "po FL" světlo bez čočky jako mám já?
Mam nejaky ciny z aukra, vypadaji uplne stejne, akorat maj teda cocku, A zatim zadnej problem, sviti super, jen kvalita zpracovani toho zadniho dilu je teda desna a se stelovanim si clovek taky musi pohrat, ale sviti Oproti starym predface s ulamanyma stelovakama a zaprasenym krytem