Zdravim vsechny.Pred nedavnem jsem si koupil bmw 530d r.v. 1999.S autem jsem jezdil cely tyden az jednou jsem prisel rano k autu tak jsem nemohl nastartovat.Check mi pise Einspritzanlage vstrikovaci zarizeni.Tak me zajima co am muze byt spatne jestli je to treba jenom nejake cidlo ci cerpadlo.Jinak auto ma najeto 180000Km.Za vsechny rady dekuju
nechci kecat, ale mně dělalo čidlo na vačce to, že nešel natočit teplý motor. za studena to vždy chytilo bez problémů. ale možná se pletu. každopádně to dát někomu, kdo tomu rozumí
Johny9 píše:Kdyz je vadne cidlo na vacce tak proc mi to pise chyba vstrikovani.Ma to cidlo vacky se vstrikovanim neco
spolecneho
nechci kecat, protože tomu moc nerozumím. měl jsem to na nějaké jednoduché diagnostice a tam mu to hlásilo nějaký špatný tlak na liště. bylo mně vysvětleno, že když to čidlo nedá impulz, tak to prostě bere že je tam chyba v celém systému. pak jsem to dal klukovi, ten to měl na diagnostice v aut. servisu a tam odhalili špatné čidlo vačky. na tom je nakokot to, že to může být asi milion věcí, které se můžou pokazit. zavez to někom, kdo tomu rozumí a máš klid
Tak dneska jsem mel auto na zvedaku a jen tak jsem ho zkusil nastartovat a naskocilo.Ma vliv podavaci cerpadlo v nadrzi na starty.Jinak jsem kontroloval cerpadlo pod ridicem a to funguje tak me jen napada spatne podavaci cerpadlo i ta hlaska z checku zmizela.