Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli by slo na E34 525tds dat vetsi turbo, napr z 530d E39 ? Jak je to s prirubou, nebo celkovou montazi ? Neni tu nekdo kdo to videl/zkousel ? Jestli by to melo nejakej o poznani lepsi ucinek nebo ne. Dik za odpoved
525 d ma tusim 120kw,105kw ma tds.vymenou turba stejne auto lip nepojede,musis taky pridat naftu upravou softu.jestli muzu poradit tak uprav tlak turba a nech si udelat čip a uvidis rozdil
Chip uz v tom je. Pozeptam se znamyho co je automechanik jak to je s tou upravou tlaku toho turba. Kazdopadne by me porad zajimalo, jestli by tam to vetsi turbo z ty 530d slo narvat, o to ostatni uz by snad nemel byt problem se postarat
Vsechno jde upravit,jde o to ze ty turba jak jsem ti psal pasuji na svody a priruby jsou podobne takze s tim nejni takova prace,urcite z toho 3litra napasujes ale pocitej s vic uprav navic je tam podtlakove naklapeni lopatek takze tu regulaci musis predelat na tlakovou a vyladit turbo aby tlacilo jak ma .prvne dat turbo ,seridit tlak a pak teprv pridat naftu.treba u svyho auta jsem to cipoval a az na potreti to bylo ok.