Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
běží větrák ventilace i po vypnutí motoru
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi,
nevím, jestli je to normální, ale už dvakrát během měsíce se mi stalo, že po vypnutí motoru mi běžel na nízký stupeň větrák topení/ventilace.
Zkoušel jsem čekat, jestli se nevypne (po uspání auta), ale běžel pořád dál.
Až když jsem všelijak (už nevím jak) promačkal čudlíky na ovládání klimatizace a několikrát zapnul a vypnul zapalování, tak foukání přestalo.
Mám tento typ obládání ventilace:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=20
nemyslím, že je tam nějaký systém dohřívání, jako u jiného typu výbavy. (tlačítko REST na ovládání nemám). Spíš to vidím na nějakou závadu. Ale nevím.
Nevíte někdo, je to funkce, kterou jsem nepochopil, nebo závada?
Díky!
Foster
nevím, jestli je to normální, ale už dvakrát během měsíce se mi stalo, že po vypnutí motoru mi běžel na nízký stupeň větrák topení/ventilace.
Zkoušel jsem čekat, jestli se nevypne (po uspání auta), ale běžel pořád dál.
Až když jsem všelijak (už nevím jak) promačkal čudlíky na ovládání klimatizace a několikrát zapnul a vypnul zapalování, tak foukání přestalo.
Mám tento typ obládání ventilace:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=20
nemyslím, že je tam nějaký systém dohřívání, jako u jiného typu výbavy. (tlačítko REST na ovládání nemám). Spíš to vidím na nějakou závadu. Ale nevím.
Nevíte někdo, je to funkce, kterou jsem nepochopil, nebo závada?
Díky!
Foster
-
-
-
četl jsem na bmw foru ohledne problemu z ventilatorem že běží i po vypnutí kliče ..až do doby než se vybije baterka.
mám stejný problém akorát mi na panelu bliká červená kontrolka ( prý je to od dohřevu auta) blíka ted i během jízdy.A někdy začne blikat až po vytahnutí klíče.
máš tam taky tu kontrolku? Na palubním počitači(radio) hned pod kontrolkama od telefonu.
Chci jen vědět jestli je to taky vadný ten "ježek" nebo né at zbytečně neplatím
Díky za odpověd
mám stejný problém akorát mi na panelu bliká červená kontrolka ( prý je to od dohřevu auta) blíka ted i během jízdy.A někdy začne blikat až po vytahnutí klíče.
máš tam taky tu kontrolku? Na palubním počitači(radio) hned pod kontrolkama od telefonu.
Chci jen vědět jestli je to taky vadný ten "ježek" nebo né at zbytečně neplatím

Díky za odpověd
-