Uz podruhe se mi stalo, ze mi check hlasi "Front left parking light failure" = nesviti angel eyes na levem svetle. je tam nekde spatny kontakt, protoze se mi jednou "podarilo" zabouchnutim kapoty AE zase rozsvitit. Po par dnech uz to zase nesviti a zabouchnuti uz nepomaha. Zkousel jsem prohmatat a pomackat vsechny kabliky ktere ke svetlu vedou, ale je tam tak blby pristup ze nevim kde presne sahnout.
Pomohlo prohmatat kablíky? Mě se stalo něco podobnýho, nejdříve zhasla pravá strana, pak se zase rozsvítila a teď zase nesvítí, tak nevím, jestli je prasklá bo kontakt...
....no právě,že těch e 61ček tady asi moc nebude,ale bude to stejné-nebo podobné,jako u e39-měnil jsem žárovku,zkusil bych pojistky,kontakty u lamp,a posléze žárovku.standartní postup
byl tam spatny kontakt.
svetlo nemusis vytahovat, da se tam dostat zevnitr.
oddelas kruhovou krytku za dalkovym svetlem, vycvakes vybojku dalkoveho a presne pod nim je zarovka na AE. chce to hubeny prsty, ale jde to.
Ano měl jsem stejnej problém s E61, sundal jsem krytku na dálkovým, 2x máčknul na tu plastovou "páčku" co tam je, zavřel a už to svítí.
Kontakty u E61, potažmo celá elektroinstalace, to je opravdu ... za to by se i Číňani styděli.
Takže smůla, sundal sem krytku dálkového, snažil se prohmatávat co šlo, ale furt nic, asi to sundám a omrknu, stejně budu dávat led diody místo parkovaček, snad to pak nebude zlobit.
Celý světla u E60/61 stojej za prd. Já už kvůli vlhkosti uvnitř kupoval obě dvě nový za cca 53000Kč. Ještě se mi v RenoCaru smáli, že "to je přece u E60tek klasika! ixs pěťule to dělaj taky..."
No pěkně děkuju, teda. Auto za 1,8 mičudy a po 4 letech světla jak akvária. A když do nich neteče, tak musíte klepat na kabely, aby svítili! Trapas.
Tak to teda jo, že jim to není blbý to vůbec říct Uvidíme, zatím krom tý parkovačky funguje všechno jak má, i vlhkost se zatím drží venku, tak snad to tak bude i dále
Takže pánové - už mi to nedalo a tak sem světlo vytáh, vyndal parkovačku, zahýbal a nic. Zkoušel jsem jí dostat ven, bajonet sem vytočil, ale nešla výtáhnout, jen se uvolnila, tak sem s ní chvíli lomcoval, ale nakonec jí tam zasadil zpět a ejhle - bylo světlo....