Zdravím, mám problém. Obul jsem ALU 17 do 235/45. Jak ráfky tak pneumatiky jsou bazarové. Nechal jsem je vyvážit a nazul na auto. Při zkušební jízdě se mi stalo toto: 0-70 ok, nad 70 jde o krk. Volant cuká jako sviňa. Mimochodem může na to mít vliv, že mám špatné přední ramena? Co si o tom myslíte?
ake kolesa si mal pred tym ?
ja mam taku skusenost ze cez zimu 15" nebolo nic citit a na jar som nahodil 17" a pri brzdeni mi triaslo volantom myslel som ze kotuce su stocene ale vymenil som ramena a trasenie uplne prestalo.
17" su tazsie cize viac zataze na napravu a oslabenie sa skor prejavy
no já si právě teď říkám jestli to nebude řízením.To by taky šlo ne?Jinak aby jsme si to urovnali já nevím jak vám ale mě když to začne házet tak se to mele opravdu hodně jde o život. takže auto jsem dal dneska do garáže a začínám bádat.
Caute, k tejto teme sa chcem opytat. Mam rovnaky problem ale na zadnej naprave, na pravej strane, nad 90 kmh mi zacne vibrovat kasna a zo zvysujucou rychlostou sa to iba zhorsuje. Bol som v pneuservise a skontrolovali koleso (235.45.17) a povedali, ze je vyvazene a ze ho netreba vyvazovat. Pneumatika je ale zjazdena na vnutornej strane takmer uplne a na vonkajsej strane mam asi 1,5mm. Cim to bude, pneumatikou alebo niecim na podvozku? Ked mam zimne gumy (R15), tak je pokoj a nic sa netrasie. Dik za nazory.