Chtěl jsem se zeptat jestli někdo sundával osvětlení nad SPZ v zadu
- vím že tam je v těch světlech taková díra na šroubovák ale když to tam zasunu a potáhnu ve směru do prava jak tam píšou tak to tam drží a nemůźu to vytáhnout nebo je na to jiný způsob .. .
- nechtěl bych to tam nějak zlomit ty světla nad spz
Děkuji za radu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 523i E39 rv.1997 světla nad SPZ v zadu
Vcera jsemto svetylko menil. Musis vzit velkej plochej sroubovak a tlacit smerem kde je mensi mezera mezi svetylkem a prolisem ve viku pro svetylko. Napr. Sundaval jsem prave svetylko a tlacil jsem smerem doprava a pak jsem ho jeste malickym sroubovakem podebral tak, abych neposkodil lak. Slo to docela blbe
pankac píše:me leve v poho a prave nic moc...holt to nikdo 100let nesundaval, zabeeer, no a zarovka byla ok, nekde problem v dratku, to bude teprv ojeb...
Já to dělal dnes taky mě jedna nesvítila a žárovka byla ok.Bylo to přetrhlé v tom gumovém krku kama vedou káblíky do kufrových dveří.Pár drátků už bylo tak polámaných že chyběla v tom zlomu izolace a tento už byl přerušený.Ale žádné hrůza oprava asi na 15min.