Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problem s e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
cvetas
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cvetas »

Zdravím všechny a zároveň moc prosím o radu bo pomoc.Mám e39 2.8 benál r.v2000.Nevím si stím už rady.Chvíli se motor chová naprosto jak má,z ničeho nic,kdykoliv se mu zachce mi naskočí na budík závada a motor se totálně hádá,dusí a má výkon tak půl oslíka :(.Nejde vytočit nad 2500 otáček a okamžitě se to udusí. Spoustu věcí jsem měnil za nový orig.(lambdy,škrtící klapku,atd,motor přetěsněn,hadice nový atd.).Diagnostika proběhla nejmíň tak 30x a nic,pořád to samý.Elektrika je prý v pořádku a řídící jednotka motoru taky :(.Ke všemu mi to ještě někde pekelně žere štávu,během týdne nová 100vka baterka mrtvá(už sem odkrágloval dvě :? .Nesetkal jste se prosím někdo s něčím podobným?Moc děkuju předem za všechny odpovědi.
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

za prvé bys to měl řešit v příslušné sekci, kam ti to stejně někdo přesune

za druhé diagnositka nic nepíše, jaká diagnostika a kdo jí dělal? pokud ti to dělá kamarád co si myslí, že to umí, tak to není diagnostika

a za třetí šel bych po kabelech k cívkám, už z toho důvodu náhodného rozhádání a zničení baterky zkratem na sběrnici k cívkám, popiš pořádně co to je kdykoliv se mu zachce (za jakýho stavu, teploty, chování motoru, atd)

jako bernou minci bych bral tu diagnostiku, ale musí být opravdu udělaná kvalitně
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Dan td
Klubové ID: 590

#3 Příspěvek od Dan td »

Bratn píše:za prvé bys to měl řešit v příslušné sekci, kam ti to stejně někdo přesune
:roll:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
cvetas
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cvetas »

Dělá to za tepla,za studena,v jízdě,na místě,je to jedno.Na volnoběh,nebo po přidání plynu.Pokaždý to naskočí za čehokoliv. Den to je třeba vpoho druhej totál v komatu.Někdy to samo přestane,někdy vůbec.Prostě jak se mu zachce,to je to divný.Diagnostiku mi dělali tři dobrý elektrikáři a pokaždý to vrátili že si stím neví rady,že to funguje jak má.Cívky jsou dobrý,svíčky atd vše vyměněno.Řídící jednotka motoru prý taky dobrá.Ten odběr baterky předtím nebyl,až poslední dobou.Ještě mě napadlo palivový čerpadlo,jestli se nepřidírá.
magorcondoria

#5 Příspěvek od magorcondoria »

Změřit osciloskopem co se tam děje.Neměl by být problém to zjistit.
Odpovědět