Nevite nekdo jak vymontovat z loketni operky ten harapat na mobilni telefon. Diky tomu ze mam profi navi, tak neni nikde po ruce zadny rozumny odkladaci prostor a protoze ten palubni telefon nevyuziju (telefon mam sparovany pres BT) tak bych ho chtel vyndat ven a zvetsit tak tu chranku.
Ahoj, já jsem odkaz otevřel v pohodě. Jestli chceš udělám ti z toho PDF a pošlu ti to. Rad bych to taky vymontoval. Až to bude někdo dělat, může poslat nějak fotky?
Okaz jsem otevřel a zobrazily se mi pouze první dva kroky a dál nějaké okno pro registraci..
pokud se ti to otevřelo celé a jseš ochoten mi to poslat ve formátu PDF budu rád..
Maslista píše:Okaz jsem otevřel a zobrazily se mi pouze první dva kroky a dál nějaké okno pro registraci..
pokud se ti to otevřelo celé a jseš ochoten mi to poslat ve formátu PDF budu rád..
Sorry nějak jsem to nepostřehl, že to není celé. Myslel jsem, ze odmontuješ vaničku a tu plechovou základnu jen vycvakneš. Snažil jsem se tam registrovat a nejde mě to.
Ten adaptér lze dokoupit a vyměnit pro různé telefony. Já používám jen bluetooth,mám dokovací stanici pro SGII, ale taky by mě zajímalo jestli to nebude hlásit chybu, když se adaptér odpojí. Klidně bych to vyrval
Pokud postupuji dle toho návodu z TIS tak se mi podaří demontovat pouze vlastní adaptér telefonu..
dále tam pak ale zůstane takový ten sklopný mechanizmus..
a ten aby šel dostat ven by bylo nutné trochu více rozebrat loketní opěrku..
Zeptám se, neví někdo jak dostat ven ten zadní kastlík s výustkami vzduchotechniky pro cestující vzadu..?
Zatím každej koho jsem se ptal tak to odstranují hrubou silou, ale to se mi moc nechce, takže mi to tam zatím taky překáží. Nějak se mi nechce do "Ruskýho šroubováku".
pokud jsi dobře vybavuji vyklop ten držak a zespodu jsou šroubky tim rozdělaš ty plasty od sebe uprostřed je elektronika a pak se vlastně rozpadne s toho kloubu
gamers píše:pokud jsi dobře vybavuji vyklop ten držak a zespodu jsou šroubky tim rozdělaš ty plasty od sebe uprostřed je elektronika a pak se vlastně rozpadne s toho kloubu
nic se nerozpadne.. po odšroubování tam zůstane právě ten kloub s ploškou pro uchycení adaptéru na telefon..
Tak jsem včera úspěšně demontoval..
..je potřeba vyndat zadní přihrádku, mřížky ventilace pro cestující vzadu, loketní opěrku výklopnou, loketní opěrku posuvnou, plastový kryt v přihrádce pod loketkou.. pak už zbývá jen odpojit a vyndat vlastní adaptér telefonu s výklopným mechanizmem..
Ohledně chybových hlášek mi to zatím nic nehlásí a zdá se, že vše funguje jak má..