Zdravím všechny majitele E34 a chci nabídnout (pokud má někdo zájem) výkresy stahováku hlavních silentbloků zadní nápravy všech vozů E34. Podle ETK jsou tyto silentbloky stejné i pro E32, ale v praxi to ověřené nemám. Výměna mi na mé E34 s tímto stahovákem trvala kompletně pro obě strany dvě hodiny a to bez jakéhokoliv nahřívání a zbytečných ran kladivem. Stahovák funguje i pro zpětné nalisování nového silentbloku. Ještě chci dodat, že výkresy mám ve formátu DWG a PDF.
http://www.uloz.to/4934900/stahovak-z.naprava-e34.rar
Já bych měl taky zájem,protože jsem to už jednou dělal a jedna strana mi trvala asi 5 hodin děsnej porod obvzlášť když to neděláš na zvedáku ale na zemi. Druhá strana mě čeká letos. Takže stahovák by se hodil.
libovka píše:Já to dělám za 2 hodiny i bez stahováků. Někdy se stane že se to musí nahřát i se stahovákem.
Tak to jsi frajer, já bych si to u mého auta bez stahováku nedokázal představit. Myslím, že s tímto stahovákem nebude potřeba nic nahřívat. Udělal jsem ho dost zesílený proti originálu.
libovka píše:Já to dělám za 2 hodiny i bez stahováků. Někdy se stane že se to musí nahřát i se stahovákem.
Tak to jsi frajer, já bych si to u mého auta bez stahováku nedokázal představit. Myslím, že s tímto stahovákem nebude potřeba nic nahřívat. Udělal jsem ho dost zesílený proti originálu.
Taky ty auta opravuju už 15 let takže už vím jak na to.
Také auta opravuju už nějakou dobu, ale vzhledem k tomu, že podobný stahovák je standardní výbavou každého autorizovaného servisu BMW a má i své označení (Hazet ....), tak snad nedělám použitím stahováku něco špatně. Každopádně jestli to dokážeš v tak krátké době bez stahováku, tak smekám a myslím, že kdyby jsi to tady nabídl třeba za 400,-Kč na počkání, tak máš plno zájemců, protože mě ta výroba stahováku stála 500,-Kč a láhev kořafky.
524td píše:[quote="libovka"]Já to dělám za 2 hodiny i bez stahováků. Někdy se stane že se to musí nahřát i se stahovákem.
Také auta opravuju už nějakou dobu, ale vzhledem k tomu, že podobný stahovák je standardní výbavou každého autorizovaného servisu BMW a má i své označení (Hazet ....), tak snad nedělám použitím stahováku něco špatně. Každopádně jestli to dokážeš v tak krátké době bez stahováku, tak smekám a myslím, že kdyby jsi to tady nabídl třeba za 400,-Kč na počkání, tak máš plno zájemců, protože mě ta výroba stahováku stála 500,-Kč a láhev kořafky. [/quote]
Já vím jak ten stahovák vypadá.Dělal jsem přímo v BMW a proto vím že kolikrát se tomu stahováku moc nechtělo a tudíž musel na pomoc autogen.Ale pokud si ho upravil tak určitě bude fungovat lépe.A za 400 kč bych to nedělal ani omylem ani se stahovákem ani bez něj.