Tak dnes startuju a ani ťuk. Mám tam reservu v naftě a baterka se mi vybila. Baterie na nabíječku a doliju naftu ale nevim čím to. Poslední dobou jsem ale zaznamenal, že starty za studena byly trošku delší než obvykle (na drc).
Má někdo nějaký nápad?
Příčinou může být víc věcí, ale jestli se ti prodlužovaly starty, tak možná odchází vstřik. Stačí jeden, klesne ti tlak v railu a už to nenatočíš. Nebo snímač tlaku v railu. Nejlíp asi napíchnout na diagnostiku.
MurphyCZek píše:Příčinou může být víc věcí, ale jestli se ti prodlužovaly starty, tak možná odchází vstřik. Stačí jeden, klesne ti tlak v railu a už to nenatočíš. Nebo snímač tlaku v railu. Nejlíp asi napíchnout na diagnostiku.
Určitě to na diagnostiku půjde, jen se mi nechce věřit, že by tak najednou.. Jde to uřídit bez posilovače na laně?
Mně to dělal raildrucksensor, tedy čidlo tlaku v railu. Bylo to střídavě, desetkrát to chytlo, pak najednou ne, za hodinu jsem přišel k autu a zas startovalo. Kdyby se ti to náhodou stalo taky, pár nových spínačů bych ještě doma měl mít.
KamilAC píše:Mně to dělal raildrucksensor, tedy čidlo tlaku v railu. Bylo to střídavě, desetkrát to chytlo, pak najednou ne, za hodinu jsem přišel k autu a zas startovalo.
Kdyby se ti to náhodou stalo taky, pár nových spínačů bych ještě doma měl mít.
OK. Mám najeto 500km, několik startů a bez problému!!!!! Ozvu se pokud by se problém vrátil. Dík za nabídku