Potřebuju poradit,
při podjíždění kamionu jsem autu vytnul a pak jel asi 15min klidnou jízdu.
Po nastartování a ujetí asi 5km auto najednou nemělo výkon, prostě jsem jel bez turba, pak se to po 10 km probralo a zas chvíli jelo, pak to udělalo znova a už nechce jet tak jak má.
Byl jsem s tím na diagnostice a tam mi bylo řečeno, že:
- díra někde v tlakovém potubí (to jsem dneska zkoušel tlakovat na 1,5 bar a nikde to nesyčí)
- problém s podtlakem ovládání turba (všechno chodí jak má, bez kousání)
Moje UNI diagnostika mi píše následující:
TEPELNÝ DOHLED NAD PLNÍCÍM VDUCHEM PŘI VOLNOBĚŽNÝCH OTÁČKÁCH MOTORU - FLEXIBILNÍ HADICE MEZICHLADIČE SPADLA
nevím co to znamená, žádná spadlá hadice tam není a čidlo co je na tlakovém potrubí před EGR ventilem jsem zkoušel chladit a normálně měnilo na ohmmetru hodnoty.
Je to docela vopruz, protože jsem se s tím drbal už několiko hodin a furt ta mrcha nejede. Nastartuju motor, na první sešlápnutí to reaguje normálně jakoby s výkonem, protože to vyletí nádherně do otáče a na další sešlápnutí už se mu nechce (navíc se mi zdá jakoby turbo změnilo zvuk (měl jsem sundaný i kat)
Mimochodem turbo je nové a má kolem 8 tis km
díky za rady.....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 530d nemá výkon - POMOC!!!!
a ta dira v nektere hadici fakt neni? ted jsem to resil u sveho, nekdy (v tahu) to proste foukalo malou dirou skrz-pri tom tlaku to asi byl znatelnej ubytek oproti namerenymu mnozstvi na vaze vzduchu, motor na to zareagoval-zmenil se chod a jelo to hrozne udusene, vymenil jsem hadici a klid...
“Ability is what you're capable of doing.”