Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 540iA nefunkcni dalka Bosch BL433 + imob.
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
Mam takovy drobny problem s dalkovym centralem. Rano jsem naprosto bez problemu nastartoval a odjel do prace. Vecer auto neslo otevrit dalkovym ovladacem, otevrel jsem klicem nahazel tam veci a jel shanet baterku do dalkovyho ovladace coz byla prvni vec co me napadla, nicmene nepomohla. Zaujalo me ze kontrolka alarmu blikala velmi slabe (vse ostatni jako radio a osvetleni fungovalo naprosto normalne) tak po konzultaci s Jawakem prisla na radu baterka, popadl jsem startovaci kable a pichl je na druhy auto, taky bez vysledku. Podotykam, ze s timto systemem je spojeny imobilizer cili dokud nezmacknu dalku tak si ani neskrtnu a nedostanu se ani do kontrolek. Zkousel jsem i odpojit baterku, ale jediny vysledek byl ze mam ted na BC nejaky error PPPP.
Jinak se jedna o dalkovy system Bosch montovany do E34 snad do doby nez byl origo zabudovany v klicku, cili to ma dvoutlacitkovy cerny ovladac.
Zatim nebyl cas vyzkouset vsechny moznosti jelikoz mam auto v praci, ale rad bych vedel co si o tom myslite. Zkusim prohodit jinou baterku a zkusim druhy ovladac dalky, nic moc vic me nenapada... cili pokud nekdo neco mate tak to uvitam. diky
Jinak se jedna o dalkovy system Bosch montovany do E34 snad do doby nez byl origo zabudovany v klicku, cili to ma dvoutlacitkovy cerny ovladac.
Zatim nebyl cas vyzkouset vsechny moznosti jelikoz mam auto v praci, ale rad bych vedel co si o tom myslite. Zkusim prohodit jinou baterku a zkusim druhy ovladac dalky, nic moc vic me nenapada... cili pokud nekdo neco mate tak to uvitam. diky
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Normálně to shoď ze skály...
Startovací káble ti poslouží asi jako eskymákovi lednička, musíš přehodit baterku, když bys chtěl požičat dej vědět, kdyžtak tam můžem sjet s mým. Jinak doporučuju zkontrolovat pojistky, nemusí být přepálená, prostě ji jen vyměň za novou, teď sou mrazy a v elektronice se dějou věci, obzvlášť když v -19 parkuješ venku... Mimoto jestli se nemýlím tak když máš na BC PPPP tak se to musí myslím nějak odkódovat nebo odpojit na dýl jak půl hodiny, teď nevím... A možná jestli jsi baterku odpojil na dlouho tak zase budeš muset spárovat klíče... Ještě když tam budeš zkus vyndat a zpátky zasadit řj, podívat se jestli nejsou orosený kontaky, popřípadě zkusit ozebrat plastovou krabičku řj a podívat se jestli to vevnitř není zvlhlý...
Startovací káble ti poslouží asi jako eskymákovi lednička, musíš přehodit baterku, když bys chtěl požičat dej vědět, kdyžtak tam můžem sjet s mým. Jinak doporučuju zkontrolovat pojistky, nemusí být přepálená, prostě ji jen vyměň za novou, teď sou mrazy a v elektronice se dějou věci, obzvlášť když v -19 parkuješ venku... Mimoto jestli se nemýlím tak když máš na BC PPPP tak se to musí myslím nějak odkódovat nebo odpojit na dýl jak půl hodiny, teď nevím... A možná jestli jsi baterku odpojil na dlouho tak zase budeš muset spárovat klíče... Ještě když tam budeš zkus vyndat a zpátky zasadit řj, podívat se jestli nejsou orosený kontaky, popřípadě zkusit ozebrat plastovou krabičku řj a podívat se jestli to vevnitř není zvlhlý...
-
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
Tak po rozebrani pul auta a nejakych testech jsme prisli na to ze baterkou ani ovladacem to neni. Pod volantem jsme nasli ridici jednotku systemu BOSCH Blocktronic RF BL 433. Nemuzu k ni nikde najit manual na parovani ovladacu ani nejakou dokumentaci.
Jinak po jejim odpojeni a znovu pripojeni uz LEDka blikala spravnou intezitou jen imob necvakal (coz by mel). Nasel jsem o ni jen informaci ze je system napojen na klakson auta a na palivove cerpadlo.
Neznate nekdo tento system?
Jinak po jejim odpojeni a znovu pripojeni uz LEDka blikala spravnou intezitou jen imob necvakal (coz by mel). Nasel jsem o ni jen informaci ze je system napojen na klakson auta a na palivove cerpadlo.
Neznate nekdo tento system?