Ahoj,
moznas to tu bylo, ale najit se mi to v tech stovkach prispevku nepovedlo.
Jedna se o E34 z roku 90, benzin
Zacalo mi blbnout pravy potkavaci svetlo. Chvilkama prestavalo svitit, ale CC nic nehlasil....no a o vikendu prestalo svitit uplne...zarovka ok...zkousel sem i jinou a nic...
CC chybu nehlasi...jen kdyz vyndam zarovku...
Po delsim patrani jsem prisel na to, ze tam nejde +
Pripojim + z baterky a sviti....
Druhy svetlo sviti normalne
Nevi nekdo cim to muze byt? Predpokladam ze kabely od Licht modulu jsou ok, protoze jinak by mi to hlasilo chybu....
Mam svoji teorii, ale pockam si co kdo rekne...
Nevi nekdo jak a kde to treba promerit? Jak je to vsechno zaizolovany, tak nevidim kam ty kabely vedou atd...
Jeste lepe, nevi nekdo jak to opravit? Nema nekdo z Prahy na pujceni Licht modul? Nebo ze by jenom nejaky relatko jinde?
Dik
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Prestalo svitit svetlo E34 - vyreseno
-
- Klubové ID: 1654
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju za radu:-) Vzledem k tomu, ze sem to nikdy nedelal, tak bych poprosil o par upresneni:-)
LCM je predpokladam "krabicka" hned vedle pojistek co ma zelenej a modrej konektor na spodku...
Pak taky predpokladam ze v ni nebude nenom jedno relatko, ale vic...nema nekdo fotku rozebranyho LCM s tim abych vedel ktery relatko mam preletovat?:-)
LCM je predpokladam "krabicka" hned vedle pojistek co ma zelenej a modrej konektor na spodku...
Pak taky predpokladam ze v ni nebude nenom jedno relatko, ale vic...nema nekdo fotku rozebranyho LCM s tim abych vedel ktery relatko mam preletovat?:-)
-
- Klubové ID: 1654
- Kontaktovat uživatele:
Tak problem vyresen...Pro ostatni napisu jak a proc...
Takze v modulu LMK-B, ktery ovlada vsechny svetla jsou 4 relatka...z na levy strane prvni ovlada levy a pravy potkavaci, druhy dalkovy, na pravy strane jsou mlhovky...
Relatko na potkavaci svetla stahuje 2 kontakty....a ty kontakty se casem ochodily a relatko jeden nepritahlo az uplne k sobe....reseni...
Ocistil jsem kontakty jemnym smirkem a kontakt ktery nedolehal jsem ohnul blize k protikontaktu...a svete div se zase to sviti:-)
Takze v modulu LMK-B, ktery ovlada vsechny svetla jsou 4 relatka...z na levy strane prvni ovlada levy a pravy potkavaci, druhy dalkovy, na pravy strane jsou mlhovky...
Relatko na potkavaci svetla stahuje 2 kontakty....a ty kontakty se casem ochodily a relatko jeden nepritahlo az uplne k sobe....reseni...
Ocistil jsem kontakty jemnym smirkem a kontakt ktery nedolehal jsem ohnul blize k protikontaktu...a svete div se zase to sviti:-)
-
- Klubové ID: 1843
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak měsíc zpátky, co jsem tuhle závadu řešil na kámošově e34, mimochodem stejná motorizace a rok jako máš ty. Jen neměl opálené kontakty ale studeňáky na tišťáku (100W žárovky se tomu asi nelíbily) a mlhovky mu nejely vůbec. Podle mě by se ti oplatilo to přepájet celé, ať se stím zas někdy nedej bože nedrbeš znova.